Accommodatie aanmelden

Safaritenten Portugal

Op zoek naar een luxe kampeervakantie in een land met prachtige cultuur, natuur en zon? Wat dacht je van Portugal! Safaritenten zijn hier de perfecte luxe accommodatie om je vakantie in te vertoeven. Omarm de ruimte en comfort die je gewend bent en dat terwijl je met één stap zo in de Portugese buitenlucht stapt.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritent Portugal

Zoek je een vakantieparadijs waar je slaapt in een heuse safaritent? Portugal heeft de glamping die je zoekt! In een safaritent ben je van alle gemakken voorzien, maar kan je wel nog echt kamperen – of beter gezegd ‘glamperen’. Je luxe safaritent biedt genoeg ruimte en privacy voor een heel gezin met veelal twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, en een compacte keuken met eet- en woongedeelte. Ideaal toch?

Luxe safaritenten huren in Portugal

Er zijn meerdere glampings te vinden met luxe safaritenten. Portugal biedt de toeristen volop keuze wat dat betreft. Aan de kust of meer het binnenland? Met faciliteiten voor kinderen, of juist een rustige natuurcamping? Voor iedere voorkeur vind je wel een passende glamping. Het land heeft ook voor iedereen wat natuurlijk: natuur, cultuur en een doorgaans heerlijke temperatuur. Ervaar het glamperen zelf en je wilt nooit meer anders.

Luxe kamperen op een glamping Portugal begint bij Glampings!