Accommodatie aanmelden

Safaritenten Kroatië

Op zoek naar zon, zee strand en natuurlijk ook een beetje cultuur en heerlijk eten? Dan zit je hier goed. Dit land is ideaal voor het hele gezin of romantisch met z'n tweeën. Laat de caravan of tent thuis en geniet van alle comfort en ruimte in één van de mooie safaritenten. Kroatië is perfect voor je volgende luxe kampeervakantie!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritenten Kroatië

Het prachtige Kroatië is een perfecte bestemming voor een vakantie op een leuke camping. Hier vind je namelijk werkelijk alles; zon, zee, strand, en natuurlijk ook cultuur en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Je krappe tent of wiebelende caravan inruilen voor een ruime en luxe tent wellicht? Dat kan! In Kroatië kun je een safaritent huren voor een heerlijke vakantie. Luxe kamperen heet dat dan, ofwel ‘glamperen’.

Als je een glamping in Kroatië zoekt met safaritenten dan heb je keuze uit tal van mooie plekken, veelal zelfs direct aan het strand van de Adriatische Zee. Het is de perfecte manier om te kamperen in de natuur met de allure van een klein appartement. Binnenin de ingerichte tent vind je alle comfort die je je kunt wensen, en buiten sta je meteen met je voeten in het gras. Het is het beste van beide werelden.

Luxe kamperen in een safaritent in Kroatië

Verblijf in een safaritent in Kroatië en je bent vrijwel verzekerd van een zonovergoten strandvakantie. Omdat de grote tent plek biedt aan zo’n vier tot zes personen is het ook heel geschikt voor een familie met kinderen. Met aparte slaapkamers en comfortabele bedden, een compacte keuken met alle kookbenodigdheden, een woongedeelte en terras buiten krijgt kamperen wel een heel nieuwe betekenis. Kies je voor een safaritent met privé of eigen sanitair dan heb je ook beschikking over een douche en toilet in de tent zelf.

Zo’n safaritent, ofwel lodgetent, is natuurlijk al een hele beleving, maar ook de ‘glamping’ zelf biedt vaak allerlei faciliteiten en activiteiten. Zoals bijvoorbeeld een zwembad, animatieteam, of sportvelden. Er op uit trekken kan natuurlijk ook, er is namelijk ontzettend veel te zien en te ondernemen in Kroatië zelf. Laat je verrassen door de rijke cultuur, afwisselende natuur en de overheerlijke Kroatische keuken.  

Luxe kamperen in een safaritent op een Glamping Kroatië begint bij Glampings!