Accommodatie aanmelden

Glamping Kroatië Glamping Kroatië

Kroatië is een land waar je wilt verdwalen in de grote natuurparken met prachtige watervallen, zoals bij de Plitvice meren. Ontdek het historisch erfgoed met culturele invloeden van o.a. de Romeinen en Turken in mooie dorpen, zoals Pula. En laat je meevoeren door het enthousiaste leven in de bruisende steden Split en Dubrovnik. Ervaar Glamping in Kroatië aan de azuurblauwe zee en je zult intens genieten.

Landen
Deel op social media
Toon filters

Glamping Kroatië

Veelzijdigheid, ontspanning en een heerlijk klimaat vind je in het prachtige Kroatië. Door deze veelzijdigheid is het land erg in trek bij jong en oud. Het is dan ook het perfecte land voor glampings! Kroatië telt allerlei schitterende glampings dus bekijk snel ons aanbod.

Luxe kamperen in Kroatië

Doordat er zoveel te doen is op zoveel verschillende vlakken is Kroatië de ideale bestemming voor glamping. Kroatië is namelijk rijk aan cultuur en bevat een wonderschone natuur. Het ene moment heb je zicht op een bosrijk gebied en het andere moment op rotsachtige heuvels met schitterende watervallen. Aan activiteiten, uitstapjes en entertainment is absoluut geen gebrek. Het land bevat tevens ontelbaar veel eilandjes die een bezoek zeker waard zijn!

Zowel in het gebied Istrië als in Dalmatië vind je antieke dorpjes en mooie steden. Hier is van alles te doen, van het bezoeken van musea tot heerlijk shoppen of een terrasje pakken. Eveneens bevatten deze twee gebieden prachtige watervallen, nationale parken, stranden en eindeloze meren.

Bij een bezoek aan Kroatië mag het proeven van de traditionale keuken zeker niet ontbreken. De Kroatische keuken staat bekend als de keuken van de regio’s. De keuken verschilt namelijk heel erg per gebied en is dus erg divers. De gerechten hebben invloeden uit de Griekse, Oostenrijkse, Hongaarse & Turkse keuken.

Een bezoek aan een nationaal natuurpark of heerlijk winkelen in de stad? Het kan allemaal in Kroatië. Glamping in dit schitterende land geeft jou dus de mogelijkheid om deze veelzijdigheid zelf te ontdekken!

Luxe kamperen op een glamping Kroatie begint op Glampings.nl!