Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Camping Moulin du Pommier - Safaritenten in Nouvelle-Aquitaine

Saulgond, Frankrijk

  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wifi (gratis)
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Camping Moulin du Pommier biedt de perfecte achtergrond voor een relaxte uitstap. Laat je verleiden door de landelijke bekoring van deze intieme camping, uitgerust met voorzieningen als een zwembad, een eigen restaurant en een gezellige kleine shop. Ontdek de adembenemende natuur met zijn zacht glooiende heuvels, uitgestrekte wijnvelden en schilderachtige historische dorpjes, of waag je aan een spannende kano-expeditie op de rivier de Vienne die vlakbij stroomt. Bij Moulin du Pommier staat je een gedenkwaardige vakantie te wachten, rijk aan natuur, ontspanning en avontuurlijke belevenissen!

De safaritenten van Camping Moulin du Pommier

Safaritent 6 personen incl. sanitair

De safaritent met sanitair is een luxe safaritent geschikt voor maximaal 6 personen, een ideale accommodatie voor een vakantie met het gezin of een groep! Met een oppervlakte van 40m2. Eet met z’n allen aan de grote tafel met stoelen, gooi de voorkant van de tent helemaal open en geniet extra van het uitzicht en de frisse lucht. Maak maaltijden klaar in de complete keuken en kom aan het einde van de dag tot rust op een van de luxe stoelen of in een van de 2 slaapkamers. In de ene slaapkamer vind je een groot tweepersoonsbed, en in de andere kamer staan 2 stapelbedden. Met een lengte van 2 meter zijn de bedden geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Om je glamping vakantie nog extra luxe te maken is de safaritent uitgerust met een volledige badkamer met een douche, toilet en wasbak.

Safaritent 4 personen incl. sanitair

De safaritent met sanitair is een luxe safaritent geschikt voor maximaal 4 personen, een ideale accommodatie voor een vakantie met het gezin of een groep! Met een oppervlakte van 25m2. Eet met z’n allen aan de grote tafel met stoelen, gooi de voorkant van de tent helemaal open en geniet extra van het uitzicht en de frisse lucht. Maak maaltijden klaar in de complete keuken en kom aan het einde van de dag tot rust op een van de luxe stoelen of in een van de 2 slaapkamers. In de ene slaapkamer vind je een groot tweepersoonsbed, en in de andere kamer staat 1 stapelbed. Met een lengte van 2 meter zijn de bedden geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Om je glamping vakantie nog extra luxe te maken is de safaritent uitgerust met een volledige badkamer met een douche, toilet en wasbak.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio