Accommodatie aanmelden

Maisonne Glamping

Ontdek de unieke en bijzondere accommodaties van Maisonne, deze locaties met glamping in Frankrijk zijn onvergetelijk. Verspreid over heel Frankrijk vind je bijzondere boomhutten, drijvende hutten aan het water en je kunt via Maisonne zelfs slapen in een grot. Geniet van een luxe glamping vakantie vanuit o.a. deze boomhutten in Frankrijk!

  • Bijzondere plekjes
  • Unieke accommodaties
  • Beleef Frankrijk

Top 3 glamping locaties van Frankrijk.

Onze aanraders én de nieuwste aanwinsten.


Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Maisonne

Maisonne is een prachtige glamping aanbieder met bijzondere accommodaties met glamping in Frankrijk. Stuk voor stuk unieke boomhutten, grotten en ook drijvende hutten op het water. Allemaal midden in de natuur zodat je heerlijk kunt onthaasten en zodat echt even weg bent. De locaties van Maisonne staan bekend om de bijzondere locaties, vaak kleinschalig en bijvoorbeeld aan een meer met een mooi uitzicht. Of je slaapt in een boomhut op een paar meter hoogte, midden in het bos. Slapen in een glamping accommodatie van Maisonne zul je dan ook niet makkelijk vergeten.

Luxe kamperen bij Maisonne

Ga je voor een glamping van Maisonne? Het zijn authentieke en moderne accommodaties en: door-en-door Frans. Je beleeft het echte Franse leven en tijdens een verblijf wordt je helemaal ondergedompeld in de fijne Franse sferen. Lekker eten, lokale wijn, pittoreske dorpjes en in de zomer een heerlijk zonnetje. Verse stokbroden halen bij de bakker, koffie drinken op oude pleintjes en de natuurrijke omgeving verkennen… Maisonne staat voor een heerlijk verblijf in Frankrijk met droomhuizen en droomplekjes in dit mooie vakantieland.