Accommodatie aanmelden

Laguna Beach Family Camps

De Laguna Beach Family Camps bevinden zich op bijzondere en kleinschalige plekken, altijd in de buurt van strand of water en zijn te herkennen aan een klein tikkie festivalsfeer. Deze bijzondere glampings in Zweden zijn perfect voor gezinnen met kinderen en je kunt er relaxen maar ook spannende activiteiten ondernemen!

  • Bijzondere plekken
  • Sfeervolle glampings
  • Speciaal voor gezinnen

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Laguna Beach Family Camps

"Sfeervolle glampings op bijzondere plekken"

Laguna Beach Family Camps is er speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de ca. 6 en 16 jaar. Boek je bij Laguna Beach Family Camps een vakantie? Dan zit deze vol met avontuurlijke activiteiten, waaronder golf- en/of windsurfen, sunset suppen, yoga, kanovaren, bootcampen. Maar ook geniet je hier van filmavonden, kampvuren en weerwolven terwijl de avond valt….

Op het strand of aan het water hebben we een eigen plek waar onze gasten welkom zijn, waar de activiteiten starten en de strandstoelen klaar staan om lekker te relaxen. Hier drink je een drankje met uitzicht op zee of geniet je van een lekker diner.

Luxe kamperen in Zweden bij Laguna Beach Family Camps

Op elk family camp is een sfeervol terras en goed restaurant of rijdt er een foodtruck naar binnen voor een borrel of een diner. Lekker ontspannen en genieten met het gezin, maar het is ook een plek om de andere glamping gasten te ontmoeten.

Laguna Beach Family Camps is in 2020 spontaan begonnen in Schoorl en inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe manier van vakantie vieren voor gezinnen. Het dankt haar naam aan de enige lagune van Nederland die op het strand ligt (in Camperduin).