Finkota is een toonaangevende leverancier op het gebied van safaritenten, zigeunerwagens, finse kota's, wijnvatten, barbecuehutten en sauna's. 

Zigeunerwagens 
De originele Finkota zigeunerwagens imponeren met hun tijdloze elegantie en verfijnde kamerconcepten. De modellen Auenland, Wattenkieker, Barrica en Typhoon hebben een individueel ontwerp en bestaan uit multifunctioneel apparatuur. Hiermee wordt optimaal comfort voor de gasten gecreëerd. De modellen worden aangepast aan de wensen en omstandigheden van de klant. Finkota maakt ook graag kleine of grote series op basis van de behoeften van de klant. Dankzij de competenties en prestaties is Finkota een ideale leverancier. 

Safaritenten
Een trend in de commerciële verhuur blijven de safaritenten. Ze zijn ideaal voor campingbeheerders die luxe kamperen of glamping willen aanbieden. Vooral voor de commerciële verhuur brengt de speciale, uitstekende kwaliteit veel voordelen met zich mee. Zo is onder andere de binnentent gemaakt van hoogwaardige TenCate vezels, is de tent goed bestand tegen wind en stormen, wordt je vakkundig ondersteund in de selectie van de grootte en uitrusting. 

Privébadkamers
Finkota levert ook sanitaire modules van de hoogste functionaliteit en optimale comfort. Zij zorgen voor het lossen, opzetten, water, riolering en de elektriciteitsaansluiting: je eigen badkamer staat klaar op je camping! Privébadkamers zijn niet alleen een belangrijke service voor de gasten, het zijn ook winstdragers. In vergelijking met het noodzakelijke sanitaire gebouw dat meestal geld kost, laadt de privébadkamer zijn kosten binnen zeer korte tijd opnieuw op. Finkota biedt ook lease-modellen aan. 

BBQ-hutten 
Historisch gezien werden barbecues vooral gebruikt in Lapland. Het waren eenvoudige verblijven waarin de bewoners beschutting tegen wind, regen en sneeuw vonden tijdens hun wandelingen. De haard bevond zich in het midden. De rook trok net over een opening in het dak. De eerste barbecuehutten waren eenvoudige, versterkte heuvels met rookafvoer. Later werden deze houten hutten gebouwd. Sinds ongeveer 1985 zijn er deze industrieel vervaadigde kits voor barbecuehutten in Finland. Het interieur van de barbecuehut maakt het comfortabel: de houten banken zijn rondom de barbecue in het midden geplaatst. Iedereen kan de grill gemakkelijk bereiken en zichzelf bedienen vanaf zijn stoel. Het leuke is dat iedereen in gesprek blijft met elkaar, omdat dit het oogcontact en de noodzakelijke nabijheid voor gewaarborgde gesprekken zijn. Socializen is leuk, vooral bij slecht waar, als je warm en droog zit! De fabrikanten in Noord-Europa zijn gespecialiseerd in de replica van Finse barbecuehutten. Nu worden de eigen Finkota barbecuecabines in deze landen geproduceerd. 

Finkota Grillhütte 9.2 m2 weiss

Sauna's 
Gericht zweten bij hoge temperaturen en droge lucht zuivert lichaam en geest. Het is bewezen dat het immuunssteem van het lichaam versterkt door de sauna. De Finnen herkenden dat heel vroeg, dus vonden ze de sauna uit: een houten hut met een oven, waarin zeer hoge temperaturen worden gegenereerd bij lage luchtvochtigheid. In de klassieke saunahut wordt tegenwoordig nog steeds gezweet in Finland. Na het saunabezoek kun je afkoelen met een duik in de sneeuw of koud water. Tegenwoordig is de sauna één van de basiskenmerken van elk wellnessaanbod wereldwijd. Een originele Finkota-tuinsauna is een aanwinst voor elke tuin en camping. Direct na de saunasessies zit je in de frisse licht en in de winter met een beetje geluk in de sneeuw! Er zijn verschillende modellen beschikbaar zoals een sauna met houtkachel, elektrische kachel en met raampartij. 

Fasssauna Halbglas hinten

Kampeervaten 
Ben je nog op zoek naar een unieke luxe glamping accommodatie? De Finkota-kampeervaten zijn precies wat je zoekt. Op veel campings, boerderijen en wijnhuizen kun je een kampeervat huren. Finkota levert verschillende soorten en groottes, zoals een familievat of een kota met keuken en badkamer.

Finkota XXL Familien Fass


Deel dit artikel online