16 november 2018

Er gaat niks boven het gevoel van heerlijk luieren aan het zwembad. Zo af en toe neem je een duik in het verfrissende water en probeer je een spannende glijbaan uit. Vervolgens loop je naar de bar en koop je een smakelijk ijsje of verkoelend drankje voor jezelf. Je draait je nog een keer om op het ligbed en doet heerlijk je ogen dicht. Eindelijk is het vakantie.

Als jouw vakantiegevoel pas begint zodra jij aan het zwembad ligt, dan is deze blog voor jou geschreven. Wij delen namelijk de leukste campings in Nederland met een zwembad. We lichten hierbij zowel binnen- als buitenzwembaden uit.

Center Parcs Het Heijderbos – Leuk zwemparadijs in Limburg

Dat je voor een leuke camping met zwembad niet naar het buitenland hoeft, bewijst Center Parcs Het Heijderbos. Op deze glamping in Limburg vind je het waterparadijs met wildwaterbaan Aqua Mundo. Bij dit prachtige zwembad vind je verschillende waterglijbanen. Zo zijn er korte en steile glijbanen, maar ook lange en kronkelige glijbanen. De glijbanen zijn toegankelijk voor leeftijden vanaf 5 jaar. Ook is er een zogenaamde Turbo Twister aanwezig. Met een waterband roetsj je op topsnelheid door de scherpe bochten van de Turbo Twister. Een spannende en leuke activiteit voor leeftijden vanaf 8 jaar. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad met speelse elementen.

Wij begrijpen dat terwijl de kinderen genieten van de wildwaterbaan en de glijbanen, jij even toe bent aan een rust momentje. En waar kan dat nou beter dan in de Hot Whirlpool of in het Solarium. Ook zijn er zonnebanken aanwezig tegen betaling. campings met zwembadCenter Parcs Het Heijderbos

Vakantiepark De Fruithof – Fantastisch zwembad in Drenthe

Op Vakantiepark De Fruithof in Drenthe geniet je tijdens je luxe kampeervakantie van een fantastisch zwembad. Het zwembad is oorspronkelijk overdekt, maar bij mooi weer wordt het dak opengeschoven en geniet je van een fijn buitenbad. Bij het zwembad vind je een glijbaan van maar liefst 45 meter, erg leuk voor het hele gezin.

Daarnaast is er een waterspeeltuin aanwezig voor de kinderen en een peuterbad. Naast de waterspeeltuin zijn er zitjes aanwezig, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op jouw kleintjes. Ook zijn er relaxstoelen en is er een ligweide aanwezig bij dit leuke zwembad in Drenthe.Campings in Nederland met zwembadVakantiepark de Fruithof

Strandpark De Zeeuwse Kust – Heerlijk zwembad in Zeeland

Op loopafstand van het Noordzeestrand in Zeeland ligt Strandpark De Zeeuwse Kust. Deze camping in Nederland heeft een overdekt zwembad waar je vrij in kunt zwemmen. Achter het zwembad vind je een spectaculair waterspeelschip waar de kinderen dol op zullen zijn. Dankzij de rubberen vloeren in de waterspeeltuin is het nog fijner voor de kinderen om te spelen in het water. De pret is eindeloos dankzij onder andere een gave glijbaan, een waterdouche en een emmer die een grote golf water over je heen spoelt.

Maar ook de jongere kinderen kunnen zich vermaken met de mini glijbaan en andere leuke waterelementen. Er zijn in totaal twee peuterbaden te vinden bij deze glamping in Zeeland. Met mooi weer kun je ook het spraypark bezoeken. Hier vind je een dichte glijbaan en een extra brede glijbaan waar je met al je vakantievriendjes van af kan roetsjen.Campings Nederland zwembadGlamping De Zeeuwse Kust

Beerze Bulten – Geweldig zwemparadijs in Overijssel

Bij Vakantiepark Beerze Bulten schijnt er altijd de zon, ongeacht het weer. Zo kun je altijd terecht bij het leukste zwemparadijs in Overijssel. In de binnen- en buitenbaden is er gedacht aan zowel jong als oud. De verschillende waterattracties toveren een glimlach op het gezicht van elk kind. Sproeiers, waterpistolen en een tuimelaar, de pret is eindeloos. Ook vind je twee coole glijbanen, waarvan er eentje prachtige lichteffecten heeft.

Zelfs de allerkleinsten kunnen spelen en spetteren in de vernieuwde waterspeeltuin. Als ouder kun je baantjes trekken in het bad of lekker ontspannen in een van de wellnessfaciliteiten. De watersproeiers en massagestralen staan al voor je klaar.Leukste Zwembad NederlandVakantiepark Beerze Bulten

Welke camping in Nederland met zwembad lijkt jou het leukste? Als je op zoek bent naar een zwembad wat niet perse op een camping ligt, dan kun je hier een kijkje nemen.


Deel dit artikel online