De Dune tent van Tent2: Design met luxe & comfort

“De eenvoud en rust ervaren van kamperen in de natuur maar dan met de luxe en comfort van een prachtige designtent.”

Wat, hoe, waarom?

De Dune tent van Tent2 is een glamping accommodatie voor de verhuurmarkt. Luxe, comfort en één zijn met de natuur staan voorop als het gaat om deze designtent. De robuuste accommodatie heeft een luxe uitstraling met aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de kleuren, producten en materialen van de tent. De Dune tent beschikt over een gezonde balans tussen recreatie en een natuurrijke omgeving: zowel op een vakantiepark, een camping of juist midden in de natuur komt de tent perfect tot zijn recht. Tent2 zorgt ervoor dat jouw gasten een nieuw favoriet vakantieadres ontdekken en nooit meer naar huis willen.

Er zijn een aantal kleinschalige locaties en grotere vakantieparken en campings waar de Dune Tent al vele gasten verwelkomd. Deze vakantieparken en campings bieden met de Dune Tent nét even wat anders dan een traditionele safaritent, waardoor ze gasten een bijzondere ervaring kunnen geven.

Alles over de Dune tent: de nieuwe lievelingsplek van jouw gasten

De Dune tent heeft een ruimtelijke en luxe sfeer. Bewust ontworpen en gemaakt met natuurlijke materialen. De robuuste gebogen spanten zijn, samen met het hoge plafond, een uniek aspect van deze glamping accommodatie. Er is veel lichtinval door de glazen, openslaande deuren van de tent en door de verschillende ramen aan de zijkanten. De deuren aan de voorzijde zorgen daarnaast voor een prachtig uitzicht op jouw camping of vakantiepark. Door de tent te plaatsen op een natuurrijke, groene plek maak je contact met de natuur. Hiermee wanen jouw gasten zich in het buitenleven tijdens een verblijf in deze glampingtent.

Ontworpen in samenwerking met Min2

De unieke vorm van de Dune Tent is, zoals de naam al verklapt, geïnspireerd op de vormen van de Nederlandse duinen. De Dune Tent is ontstaan vanuit het Dune House in Bergen aan Zee. Samen met de architecten van Min2 (Maarten & Jetty Min) is het ontwerp van de tent tot stand gekomen.
“Dit innovatieve Nederlandse duo combineert architectuur en kunst. De passie van Maarten en Jetty resulteert in het bouwen van sfeer met expressieve ontwerpen. De laatste jaren zijn ze steeds meer gaan ontwerpen voor recreatiebedrijven en hebben ze diverse tiny houses ontworpen voor verschillende locaties in Nederland.”

“Gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven in deze prachtige tent!”

De indeling van de Dune Tent

44 m² - 4 personen - 2 slaapvertrekken

De Dune tent is geschikt voor vier personen en is in de lengte opgedeeld in vier ruimtes. Als eerste zie je de overkapte veranda met openslaande deuren. Hier kom je binnen in de living met grote ramen & airco/verwarming. De living loopt over in de ruimte met de open keuken. Hier is ook de toegang tot de badkamer te vinden. De keuken is ingericht met een keukenblok met een elektrische kookplaat, koelkast, voorraadkast, wasbak en vaatwasser. Ook is er ruimte voor een (optionele) combi oven. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasmeubel met spiegel. Achterin de tent vind je twee slaapvertrekken met per vertrek een opbergkast.

De tent is gasvrij: alle voorzieningen in de tent zijn elektrisch. De inverter kan zowel koelen als verwarmen.

Duurzaam investeren: comfort, luxe & één met de natuur

“Door te kiezen voor het gebruik van hoogwaardige materialen voor het tentdoek en de spanten gaat de Dune tent jarenlang mee.”

Tent2 zorgt op verschillende manieren voor een duurzame glamping accommodatie met aanpasbare opties. Zo zijn de tentdoeken van hoge kwaliteit. Het buitendoek is gemaakt van mat PVC, dit zorgt ervoor dat de tent in alle weercondities goed beschermd blijft. De binnentent is gemaakt van canvas. Door de hoge kwaliteit van de Dune tent kun je deze vele jaren verhuren aan jouw gasten.

Geïnteresseerd in de Dune tent? Of benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend de brochure aan en Tent2 neem contact met je op. Bijvoorbeeld om de mogelijkheden, prijzen, levensduur en andere vragen te bespreken.

Over Tent2

“Onze jarenlange ervaring in de branche heeft gezorgd voor het ontstaan van deze eigenwijze luxe tent. Glamping 2.0 krijgt een nieuw gevoel in deze duurzame tent.”

Tent2 brengt unieke tenten op de markt. Eigenaren Djoerd en Peter hadden beide de droom om een unieke tent te ontwikkelen, geschikt voor de verhuur. Sinds april 2019 zijn ze daarom gestart met Tent2.