04 april 2018

Wanneer de temperaturen stijgen en het eerste zomerbriesje om de hoek komt kijken beginnen wij al meteen te hunkeren naar het strand! De eerste strandpaviljoens en terrassen gaan open en stiekem kunnen we soms al even pootje baden (maar niet te ver hoor…). De Nederlandse kust is zo heerlijk vertoeven. Wij zochten de vijf leukste strandhuisjes voor je uit die je nu direct kunt boeken.

Roompot Beach House - strandhuis Kijkduin
Lekker naar de kust maar niet naar een uithoek? Dan zit je zeker goed bij Kijkduin! Vlak achter de duinen liggen hier luxe strandhuisjes waar je met z’n vijven of viertjes heerlijk kunt uitwaaien, pootje baden, zwemmen en zonnen. Het huisje is van alle moderne gemakken voorizen en beschikt zelfs over een kachel en een bolderwagen voor op het strand! Ook als het weer wat minder is zijn er vanaf hier genoeg leuke uitstapjes te maken: bezoek de pier van Schevingen of ga een dagje shoppen in Den Haag.

Roompot Beach house - Strandhuisje Kijkduin

Molecaten Park Hoogduin - strandhuisje Zeeland
Niet ver van de Belgische grens ligt Molecaten Park Hoogduin. Maak hier kennis met de nieuwste, design strandhuisjes, die je een schitterend uitzicht bieden op de zee en het strand. Met maximaal zes personen beschikt dit huisje over twee slaapkamers, een luxe badkamer, open keuken en een buiten veranda met tuinmeubilair. In de omgeving is genoeg te beleven, zoals lekker relaxen, vliegeren of wandelen op het strand en een bezoekje aan Antwerpen is ook de moeite waard, maar op het park zelf vermaak je je ook prima.

Molecaten Park Hoogduin - Strandhuisjes Zeeland

Strand49 - strandloges & cabins Noord-Holland  
Kom overnachten vlakbij het strand in een strandlodge, beachloft, strandbungalow of design cabin van Strand49. Het park ligt aan de kust van Noord-Holland dichtbij het strand, de zee en de duinen waar je heerlijk kunt genieten van wat de natuur te bieden. Elk zomerhuisje heeft een eigen stijl met een andere look & feel, maar bieden allemaal het comfort dat je van thuis gewend bent. Ook de hond is hier welkom!

Strand49 - Design Cabin Noord-Holland

Landal Ooghduyne - strandhuisjes Julianadorp
Maak kennis met de luxe strandhuisjes in Julianadorp aan Zee, Noord-Holland! Er staan hier prachtige, vrijstaande beach houses op palen op het strand. Door de grote raampartij aan de voorkant heb je een schitterend zicht op de zee en de ondergaande zon. De kinderen zullen volop plezier beleven met het overdekte zwembad, sport- en speelgelegenheden, een heus indoor speelparadijs en natuurlijk alle pret op het strand en in de zee. Ook volwassenen vermaken zich hier prima: golfen, lekker eten in de brasserie, wandelen of fietsen door de polders en bloembollenvoleden of leuke steden bezoeken zoals Hoorn en Enkhuizen. 

Landal Oogduyne - strandhuisjes Julianadorp

Aan Zee Sea Lodge - strandhuisje Ameland
Kom uitwaaien op Ameland! Dit leuke eiland staat helemaal in bloei in het voorjaar. Vlakbij de gezellige strandpaviljoens vind je de moderne en stoere Sea Lodges. Met haar vloerverwarming, vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat is deze accommodatie zowel compleet als sfeervol. Ook de deels overdekte veranda met fijne lounge-set is een ideale plek om tot in de late uurtjes na te genieten van een zonnige stranddag.

Aan Zee Sea Lodge - Strandhuisje Ameland

Roompot Beach Resort - groot strandhuis Zeeland
Met het hele gezin of een groep vrienden de hort op? De luxe strandhuisjes van Roompot zijn de uitkomst! Voor zes of vier personen heb je al een heerlijk vakantiehuisje. Je loopt vanaf de ruime accommodatie zo het strand op, die je een adembenemend uitzicht geeft. Steden als Middelburg en Goes zijn op rijafstand van het park, maar de binnenblijvers vermaken zich ook voldoende met het zwembad, sportfaciliteiten, bowlingbaan, speeltuinen, fietsverhuur en de eigen pizzeria.

Roompot Beach Resort - Groot Strandhuisje Zeeland

Aan Zee Sea Lodge - strandhuisje Noord-Holland 
Altijd al willen genieten van een glamping vakantie aan zee?  Dan mag je deze kans niet laten liggen. Dit prachtige vakantiepark ligt midden in de duinen, tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan zee. Vind de rust terug in de luxe strandhuisjes die sfeervol in strandstijl zijn ingericht. Buiten tref je een schitterende overdekte veranda waar je tot in de late uurtjes kunt nagenieten van een fantastische stranddag op je eigen loungeset. Het Noord-Hollandse duingebied voorziet je de gehele zomer van vele gezellige strandpaviljoens waarbij je heerlijk kunt genieten op een terrasje, maar ook de omgeving (Zandvoortse’ racecircuit of het Nationale Park Zuid-Kennemerland) mag er zeker wezen.

Aan Zee Sea Lodge - Strandhuisjes Noord-Holland