26 maart 2018

Heb jij al plannen voor Hemelvaart en Pinksteren? Dit soort feestdagen zijn perfect om er een wat langer vakantieweekend van te maken. Lekker dauwtrappen met de familie of de eerste warme zonnestralen van het voorjaar vieren op een glamping in eigen land, dat noemen wij pas genieten! Kijk snel mee naar de beste aanbiedingen en uitjes voor het pinksterweekend en met hemelvaart. 

Luxe kamperen met hemelvaart & pinksteren bij RCN parken 
Hemelvaart en Pinksteren zijn ideaal om een lekker lang weekend te kamperen en heerlijk tot rust te komen. Boek een kampeerarrangement bij RCN. De campings liggen altijd op de mooiste plekjes midden in de natuur en bieden daarom volop mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook op het park en in de omgeving is altijd iets te doen. Varen in het meer of bij wat wisselvallige temperaturen toch een baantje trekken in het binnenbad, het kan allemaal! Bekijk hier alle aanbiedingen tijdens hemelvaart en pinksteren. 
Deelnemende glampings: RCN De Noordster, RCN Zeewolde, RCN De Roggeberg, RCN Het Grote Bos, RCN De Jagerstee.


Weekendje weg op de Zandstuve 
Ontspan en geniet van een weekendje weg met Hemelvaart bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'Top Camping 2017', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantieGids tot 'Glamping van het jaar 2017'! Vermaak je in het binnen- en buitenzwembad, klim en klauter in het Cobus speelkasteel bij wat minder weer en kom culinair genieten bij de diverse horecagelegenheden. Bij de Zandstuve is voor de kleintjes een boordevol recreatieprogramma, óók in het voorseizoen. 

Met het lange hemelvaart weekend naar Molecaten 
Heb jij al plannen? Wacht niet te lang met boeken, want wij Nederlanders gaan er graag op uit met een lang, vrij weekend! Verblijf in een luxe Vlinder cabin op Park Flevostrand of kom uitwaaien bij het strandhuisje in Park Hoogduin.

Hemelvaart en Pinksteren op de boerderij bij BoerenBed
Tijdens Hemelvaart hebben we lekker een extra dagje vrij en het is dan ook het ideale moment om Hemelvaart op de boerderij te vieren: lekker even weg met familie of met vrienden. Dauwtrappen tijdens hemelvaart hoort er natuurlijk bij, maar naast de prachtige omgeving rondom de boerderijglampings van BoerenBed kan je op het erf ook van alles beleven. De koeien mogen weer lekker in de wei grazen en de eerste graskazen worden gemaakt.

Geniet samen van een lang weekend weg met Vacanceselect
Heb je na een lange winter ook al zo'n behoefte om lekker buiten te zijn? In het voorjaar genieten we niet alleen van een aantal extra vrije dagen, ook het weer wordt al mooier en de dagen worden langer. Een ideale combinatie dus! Boek een lang weekend weg in Nederland of net over de grens in België en Duitsland. 

Heerlijk eropuit met Landal 
Een extra lang weekend of midweek weg met Hemelvaart of pinksteren? Bij Landal GreenParks kun je tijdens je verblijf de frisse boslucht inademen, schelpen zoeken op het strand of gewoon samen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Ontvang nu 30% korting tijdens de week van hemelvaart en 25% korting tijdens het pinksterweekend. 
Deelnemende glampings: Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill, Landal Beach Resort Ooghduyne, Landal Warsberg.