Accommodatie aanmelden

Budget Glamping

Bij Budget Glamping zijn ze vanaf jongs af aan gek van kamperen, maar houden ze ook van dat beetje extra comfort: glamping! Met glamping aanbod op verschillende campings in Frankrijk en andere plekken in Europa is er keuze uit de leukste campings die ideaal zijn voor een vakantie met het gezin.

  • Luxe kamperen
  • Ideaal voor gezinnen
  • Budgetvriendelijk

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Over Budget Glamping

Er staan luxe safaritenten op je te wachten op mooie campings in Europa. De safaritenten uit het aanbod van Budget Glamping zijn compleet ingericht met luxe faciliteiten. Naast de fijne prijzen zijn de glamping accommodaties van Budget Glamping uitgericht met lekkere bedden met echte matrassen, een Nespresso koffiemachine, waar toegestaan een barbecue voor heerlijke zomeravonden en een complete inventaris. Het sanitair vind je in het sanitairgebouw op de campings, zo houdt Budget Glamping het betaalbaar voor iedere portemonnee. 

Je geniet er van de zon en een geweldig uitzicht op de ruime veranda! Breng je verblijf door in een luxe safaritent van Budget Glamping om zorgeloos te genieten van het echte kampeergevoel.

Luxe kamperen met het hele gezin

Op de campings van Budget Glamping zul je je thuis voelen op de camping. De eigenaren van de verschillende campings zijn hét gezicht van de camping en verwelkomen je graag op de verschillende locaties. Alle campings in het aanbod beschikken over een zwembad zodat je op warme dagen een lekkere verfrissende duik kunt nemen. Ook is er in het hoogseizoen vaak animatie aanwezig voor de leukste activiteiten voor jong en oud. Ideaal dus voor een vakantie met kinderen, er is genoeg te ondernemen en ontdekken voor het hele gezin!