Accommodatie aanmelden

Vacanceselect

Geniet van een safaritent van Vacanceselect die van alle luxe gemakken voorzien is. Je vind het ruime aanbod aan topglampings in Italië, Frankrijk, Spanje en Nederland. Vacanceselect zorgt ervoor dat jij hier optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie!

  • 16 Europese landen
  • 24 uur p/d bereikbaar
  • ANVR, SGR waarborg

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Vacanceselect

Als je op zoek bent naar een fijne & onbezorgde vakantie, kijk dan eens bij de collectie van Vacanceselect glampings. 

Er is namelijk een zeer ruim aanbod van luxe safaritenten & lodges, waar je met het gehele gezin kan overnachten. De accommodaties staan op mooie campings in Frankrijk, Spanje & Italië en ze worden aangeboden door Vacanceselect. Glamping is nog nooit zo leuk geweest! 

De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn comfortabele bedden, een keuken met alle kookbenodigdheden en ook nog een badkamer met toilet & douche. Vacanceselect heeft verschillende accommodaties, zoals de bekende safaritent, maar ook een luxe airlodge, glamptent of een heuse piratenbungalow! Vaak vind je ook een leuk zwembad, speeltuinen en gezellige restaurantjes met streekgerechten op de Glampings. Vacanceselect zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten!

Luxe kamperen in een safaritent of lodgetent van Vacanceselect begint bij Glampings!