Accommodatie aanmelden

Center Parcs Glamping

“Echt even samen, midden in de natuur.” Bij Center Parcs geniet je van een bijzonder glamping vakantie in Nederland, Duitsland of in Frankrijk. Het is een ideale keuze voor gezellige familievakanties! Bij Center Parcs is altijd veel te doen en ontdekken, vaak in een mooie natuurrijke omgeving. Bekijk hieronder het aanbod van Center Parcs bij Glampings!

  • Aqua Mundo
  • Bijzondere glampings
  • In de natuur

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Center Parcs

Bij Center Parcs geniet je van een fijne glamping vakantie, even lekker ertussenuit! Je vindt er knusse lodges en bijzondere boomhutten waar je kunt glamperen. Center Parcs Le Boix aux Daims heeft een boomhut in Vienne en Center Parcs Het Heijderbos heeft luxe lodges.

Lekker eten en drinken. Shoppen, flaneren en genieten van live-entertainment. Er bevinden zich diverse winkels en tal van eetgelegenheden op de parken van Center Parcs. Uiteraard mag ook het welbekende Aqua Mundo waterpark niet ontbreken. Hier kun je uren genieten van waterpret. 

De parken van Center Parcs staan bijna altijd in een groene omgeving. Zo ben je er even helemaal uit en kun je genieten van de mooie natuur. Huur bijvoorbeeld fietsen een verken zo de omliggende omgeving. Met een glamping van Center Parcs kom je lekker tot rust.

Glampeer in een bijzondere boomhut, een gezellige lodge of een luxe lodgetent. Dat is luxe kamperen in stijl. Ze zijn vaak geschikt voor vier tot zes personen, beschikken over privé sanitair en je hebt in de glampings een eigen keuken. Bij aankomst staat alles al voor je klaar en zo kan je vakantie meteen beginnen! Door de verschillende locaties heb je altijd een optie die bij je wensen past. Ontdek glamping bij Center Parcs.