Accommodatie aanmelden

Glamping bij Farmcamps

  • 300+ Locaties
  • 15+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 300+ locaties in 15+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Toon filters

Glamping bij FarmCamps

Wil je met het hele gezin van het drukke dagelijks leven ontsnappen, maar mijd je liever de massale campings? FarmCamps biedt een goed alternatief voor het hele gezin, waarbij veiligheid, gastvrijheid en comfort centraal staan. Overnachten op een boerderij van FarmCamps is een bijzondere ervaring voor jong én oud, waarbij de kids spelenderwijs kunnen leren en papa en mama even helemaal tot rust kunnen komen.

Overnachten op een boerderij 

Logeren bij FarmCamps doe je namelijk in een luxe safaritent, farmtent, barntent, ranchtent of lodgetent. Dat betekent luxe bedden, een eigen keuken, een uitgebreide Jumbo spellenkist, privé sanitair en een ontbijtservice. Maar ook buiten valt er genoeg te beleven. Bij FarmCamps ervaar je namelijk het échte boerderijleven, compleet met rondleiding over de boerderij, knuffelen met dieren, rijden op een tractor en meehelpen met de boer. Kinderen ontvangen bij aankomst een BoerenPaspoort, vol met allerlei leerzame opdrachten waarmee ze een BoerenKnecht Diploma kunnen verdienen. Ouders relaxen in een hangmat, gaan vissen, Boergondisch barbecueën of helpen ook gezellig mee!

Bovendien is geen locatie van FarmCamps hetzelfde. Van biologische melkveehouders tot akkerbouwers en schapenmelkers: iedere FarmCamps boerderij is uniek. Hierdoor valt er iedere keer weer iets nieuws te beleven en ontdekken. Boek nu jouw verblijf op een boerderij van FarmCamps voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.