Accommodatie aanmelden

Glamping CityKamp

Op zoek naar een fijne camping vlakbij een stad? Of wil je een tussenstop maken bij een stad onderweg naar jouw vakantiebestemming? Boek dan eens een glamping van CityKamp! Deze zitten altijd vlakbij de stad, maar ook op een natuurrijke locatie! Zo je makkelijk een leuke citytrip maken vanaf een camping in de natuur.

  • Dichtbij een grote stad
  • & in de natuur
  • Glamping in Frankrijk

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe kamperen bij CityKamp

Doe jij al aan glamping? Heerlijk bijkomen tijdens een luxe kampeervakantie terwijl je wel het gevoel van buitenzijn kan blijven omarmen, maar je niets hoeft in te leveren op de comfort die je gewend bent. Ga voor een luxe glamping accommodatie van CityKamp en voeg een leuke stad toe aan jouw vakantie!

Bij CityKamp heb je het plezier van een fijn verblijf in de stad en zit je tegelijk in een natuurrijke omgeving. Zo kun je na een drukke dag in een Franse stad heerlijk tot rust komen op de camping.

Glamping bij een stad met CityKamp

Er zijn vijf steden waar je kunt genieten van een CityKamp glamping: Parijs, Lyon, Straatsburg, Colmar en Angers. Op de campings kun je kiezen uit verschillende soorten glamping accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een mobile home, een luxe safaritent of een gezellige chalet. De glampings zijn van alle gemakken voorzien: zo hebben de meeste accommodaties een keuken of kitchenette, beschik je over privé sanitair en kun je slapen in een heerlijk bed!

Combineer de stad met een verblijf in de natuur bij CityKamp en pak zo het beste van beide soorten vakanties!