Accommodatie aanmelden

Glamping Luxemburg Glamping Luxemburg

Het land Luxemburg, met de gelijknamige hoofdstad, is een van de kleinste landen in Europa. Maar het heeft verrassend veel te bieden aan cultuur, historie en natuur. Maar ook als je gewoon lekker wilt shoppen tijdens jouw vakantie in Luxemburg. Glamping hier is ideaal, want je hoeft niet ver te reizen om te beginnen aan een luxe kampeervakantie. Tip: Bezoek het kasteel van Vianden en van Clervaux, allebei erg indrukwekkend!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Luxemburg

Luxemburg is een waar paradijs met onschatbare geschiedenis, mooie steden en veel natuur. Daarom zijn Glampings in Luxemburg zeer geschikt voor een fijne vakantie. 

Luxe kamperen op een glamping in Luxemburg

Luxemburg is een uitmuntende bestemming voor glamping. Luxemburg Stad is de hoofdstad van Groothertogdom Luxemburg en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er zijn namelijk nog veel historische elementen in de binnenstad te vinden. De oude wijken, de verdedigingswerken, kleine kerkjes & mooie gevels zorgen voor een authentieke sfeer. En vergeet niet de Kazematten te bezoeken!

Een andere plek in Luxemburg die sprookjesachtig mooi is, is Vianden. Hoog op een berg staat een groots kasteel en vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over het groene gebied. In de zomer zijn hier tal van activiteiten te doen en voel je je als een ware kasteelheer of -vrouw!

Dit kleine landje heeft ook veel natuurgebieden waar je heerlijk kan verdwalen in de groene bossen met af en toe een watervalletje. Bezoek de valleien Moezel, Sauer en Our of Klein-Zwitserland aan de Duitse grens.

Luxe kamperen op een Glamping Luxemburg begint op Glampings.nl.