Accommodatie aanmelden

Roan Glamping

Bij Roan Campingvakanties vind je prachtige campings, met name in Zuid-Europa. Hier geniet je van een luxe kampeervakantie door te glamperen samen met het gezin. De campings zijn ideaal voor families met kinderen. Bekijk hier alle Roan glamping campings.

  • Mederwerkers op camping
  • Verspreid in Zuid-Europa
  • Lodge- en safaritenten

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Roan

In glamping accommodaties op de campings van Roan geniet je van luxe in een compleet ingerichte lodgetent of een bijzondere safaritent. Ook kun je bij enkele campings verblijven in een luxe stacaravan of in een gezellige lodge.

De campings zijn ideaal om met het gezin op vakantie te gaan en op iedere camping zijn medewerkers van Roan aanwezig. Doordat de glampings van alle gemakken zijn voorzien, kan je vakantie bij aankomst meteen beginnen. 

De verschillende campings zijn verspreid door Europa. Zo vind je Roan in het authentieke Italië, het bijzonder Kroatië en ook in Spanje, Frankrijk en Slovenië. De campings beschikken vaak over een buitenzwembad, animatie voor de kinderen en fietsverhuur. Zo kun je op een leuke manier de omgeving van jouw camping verkennen.

De safaritenten en lodgetenten bieden net die extra’s aan luxe die je thuis gewend bent. Op luxe hoef je dus niet in te leveren. Er zijn verschillende slaapkamers met fijne bedden te vinden en vaak beschikt de tent over een eigen keuken en in sommige gevallen zelfs privé sanitair. Zo kun je luxe kamperen, maar toch met je voetjes in het gras!