Accommodatie aanmelden

Roompot Glamping

Ontdek hieronder de verschillende glamping bestemmingen en het aanbod van Roompot. Met een groot aantal verschillende locaties in Nederland is de keuze reuze en kun je op veel plekken genieten van een luxe glamping vakantie. Met het gezin in een luxe safaritent, of met z’n tweeën in een beach house aan het strand!

  • Aan zee & in de natuur
  • Bijzondere accommodaties
  • Door heel Nederland

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Roompot

Bij roompot vind je verschillende vakantiebestemmingen verspreid over heel Nederland. Hier vind je Beach Houses / strandhuisjes, safaritenten, luxe lodges en bijzondere boomhutten. Voor ieder wat wils en in bijna elke provincie vind je, vaak in de natuur, mooie glamping locaties in Nederland.

Tijdens je vakantie wakker worden op het strand? De Beach Houses van Roompot zijn erg populair. In zo’n huisje aan of op het strand geniet je van een glamping waarbij je lekker kunt uitwaaien en genieten van dagen aan zee. Vaak zijn de Beach Houses direct aan zee, aan het strand of achter de ruinen en heb je de luxe van privé sanitair. Zo kun je lekker uitwaaien, pootje baden, zwemmen en zonnen.

Bij Camping de Wije Werelt vind je houten lodges, een boomhut op palen en een luxe zwerfhut midden op de Veluwe. Ook kun je bij Vakantiepark Beekse Bergen glamperen. Hier verblijf je in een Big Five safaritent en krijg je gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen! 

Het aanbod van Roompot is dus erg gevarieerd. Kies voor een rustig verblijf in de natuur, ga op ontdekkingsreis in Vakantiepark Beekse Bergen of waai heerlijk uit in een van de strandhuisjes direct aan zee!