Accommodatie aanmelden

Tendi Glamping

Op zoek naar een luxe safaritent in Europa? Bekijk dan eens het glamping aanbod van Tendi. Je vindt er verschillende campings op mooie locaties in onder andere Frankrijk en Italië. Combineer een avontuurlijke kampeervakantie met de luxe faciliteiten van Tendi glamping! Ontdek hieronder het aanbod.

  • Luxe safaritenten
  • Bijzondere locaties
  • Kindvriendelijk

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tendi glamping

Op de verschillende locaties van Tendi kun je luxe kamperen, maar dan net even anders. Ze bieden verschillende campings aan verspreid door heel Europa, hier vind je compleet ingerichte lodge- en safaritenten. Met Tendi glamping combineer je het avontuurlijke van een kampeervakantie met de luxe die je thuis (of in een hotel) gewend bent. Luxe faciliteiten en tegelijkertijd met je voetjes in het gras.
Veel Tendi tenten hebben een eigen badkamer, zijn gelegen op bijzondere locaties en hebben gemak en comfort. Zo wordt je boxspring voor je opgemaakt. Ook zijn ze kindvriendelijk, een kinderstoel of babybedje kan je bijboeken en er is op de camping genoeg te doen voor de kinderen!

De safaritenten van Tendi zijn vooral ideaal voor gezinnen. Bij aankomst staat alles voor je klaar en is de tent voor je ingericht, inclusief inventaris. Zo kan je vakantie meteen beginnen en hoef je alleen maar je favoriete vakantie outfit in te pakken. Tendi heeft drie verschillende tenten: een safaritent, een safaritent met privé sanitair en een lodgetent met privé sanitair en een loft.

Geniet van het buitenleven, van de mooie omgeving en van elkaar tijdens een glamping vakantie via Tendi. Wat dacht je van een luxe safaritent in Bretagne aan de kust? Een prachtige streek vol natuurlijke baaitjes, mooie zandstranden en pittoreske dorpjes. Ook vind je bij Tendi safaritenten in Duitsland, Italië. Bijvoorbeeld camping Monti del Sole, safaritenten in Umbrië. Ontdek de safaritenten van Tendi en geniet van een heerlijke glamping vakantie in Europa!