Accommodatie aanmelden

Travelbase

Voor once-in-a-lifetime reiservaringen moet je bij Travelbase zijn. Ze organiseren sinds 2010 bijzondere reizen waarbij de nadruk ligt op natuur & avontuur. Bij Travelbase geniet je van unieke glamping vakanties en kun je kiezen uit diverse avonturen, zoals kajakken door de Noorse fjorden of surfen in het zuiden van Frankrijk. Het veelzijdige aanbod biedt glamping avonturen in Europa voor iedereen!

 • Unieke reizen in Europa
 • 100% avontuur
 • Bewust en duurzaam

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Travelbase: bijzondere reizen in Europa

Travelbase is een reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van avontuurlijke en unieke reiservaringen in Europa. Het bedrijf biedt verschillende concepten aan, zoals beachcamps, boulder basecamps, surfvakanties en meer, waarbij de nadruk ligt op het beleven van een avontuurlijke reis in combinatie met bijzondere accommodaties en activiteiten. Bij Travelbase wordt aandacht besteed aan duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op de natuur en de omgeving waarin de reizigers verblijven. Het doel van Travelbase is om het begrip reisorganisatie te herdefiniëren door reizigers een onvergetelijke en duurzame reiservaring te bieden.

Bewuster reizen met Travelbase

Meer dan 90% van de trips van Travelbase zijn binnen Europa, waarvan velen dichtbij huis zijn. Travelbase probeert de negatieve impact van reizen op het klimaat zo laag mogelijk te houden. Dit doen ze onder andere door initiatieven te ondersteunen die een positieve impact hebben, de impact te compenseren en reizigers te informeren over de ecologische voetafdruk van hun reis. Zo compenseren ze 100% van de beperkte CO2-uitstoot op locatie via herbebossing. Door op een verantwoorde manier te reizen, kunnen ze bijdragen aan het nog mooier maken van de wereld.

Glamping bji Travelbase 

Van out of the box activiteiten tot verborgen parels ontdekken en op unieke slaapplaatsen overnachten." - Travelbase

Travelbase heeft als missie om het begrip reisorganisatie volledig te herdefiniëren en legt daarbij de nadruk op "de reis" zelf. Via de verschillende concepten van Travelbase beleef je bijzondere ervaringen op de mooiste plekken in Europa, waarbij uitvoerig aandacht wordt besteed aan alles wat je onderweg beleeft en tegenkomt. In het aanbod op Glampings vind je 6 fantastische concepten van Travelbase:

 1. Beachcamp de Lakens in Noord-Holland:
  Een kampeerervaring op het strand van Bloemendaal aan Zee, waarbij je kunt genieten van de prachtige kustlijn en de levendige sfeer van de omgeving. Het kamp biedt verschillende activiteiten zoals surfen, yoga, beachvolleybal, en nog veel meer.

 2. Winterwoods in Drenthe:
  Dit concept biedt een unieke ervaring in de natuur van Drenthe, waarbij je kunt overnachten in een comfortabele en gezellige yurt midden in de winterse Drentse bossen. Je verblijf bij Winterwoods is inclusief (winterse) activiteiten, waaronder o.a. yoga, koudetraining, hikes en brood bakken op het vuur

 3. Surf Tribe in Biscarrosse, Zuid-Frankrijk:
  Bij Surf Tribe kun je genieten van een onvergetelijke surfvakantie in Biscarrosse, een van de beste surfspots in Europa. Er zijn surflessen voor alle niveaus, en daarnaast kun je deelnemen aan yogalessen en andere activiteiten.

 4. Boulder Basecamp in Samoreau, Frankrijk:
  Boulder Basecamp biedt een unieke ervaring in de buurt van Parijs, je overnacht in tipi’s op het boulder basecamp terrein en kunt boulderen op mooie rotspartijen in de natuur en kunt oefenen op een boulderwand op het camp. Het concept biedt verschillende activiteiten zoals boulderen, yoga, en je maakt hier prachtige wandelingen in de omgeving.

 5. Nordic Woods in Zweden & Noorwegen
  Nordic Woods is luxe kamperen in de wildernis van Zweden & Noorwegen. Op deze prachtige locaties geniet je van een bijzonder verblijf, midden in de natuur. Je slaapt er in een fijne tipi tent, een ideale uitvalsbasis om de veelzijdige en groene omgeving te verkennen. Je boekt een verblijf in inclusief leuke activiteiten en luxe wellness faciliteiten.