07 juni 2019

Canada is een fantastische bestemming voor een bijzondere glamping vakantie! Glamping in Canada biedt bijzondere accommodaties, prachtige natuur, indrukwekkende berglandschappen en is daarbij ideaal voor een campervakantie. Velen kiezen voor een rondreis door dit mooie land met een camper. In deze blog delen we vier bijzondere glampings in Canada.

1. Camping Huttopia Sutton

Kamperen in het hart van Canadese bossen doe je bij Camping Huttopia Sutton in de buurt van Montreal en vlakbij Vermont. De houten lodges en de luxe safaritenten blenden perfect bij de mooie bossen en bieden dat echte glamping gevoel. Vanaf je veranda heb je een prachtig uitzicht over de Vermont Mountains en op de camping zelf is van alles te beleven.

2. Nimmo Bay Wilderness Resort

Midden in de wildernis ligt Nimmo Bay Wilderness Resort, aan de verlaten kust van British Columbia, een unieke locatie in de mooiste Canadese natuur. Met een watervliegtuig word je opgehaald waarmee je naar het resort wordt gebracht waar je overnacht in een luxe chalet, van alle luxe voorzien. Ook kun je hier op zoek gaan naar grizzlyberen, zwarte beren en walvissen. Een glamping beleving om nooit meer te vergeten!

3. Outpost CO.

Nog een unieke glamping locatie in de uitgestrekte bossen: Outpost CO. Ook bij deze glamping word je naar je accommodaties gebracht met een watervliegtuig. Na aankomst ben je tijdens je verblijf compleet afgezonderd van de buitenwereld waardoor je volledig op kunt gaan in de prachtige omgeving en het oude dennen bos. Je kunt er kanoën, hiken, de natuur verkennen en natuurlijk luxe kamperen in een luxe safaritent.

4. Free Spirit Spheres

Dit is wel een heel bijzondere glamping accommodatie! Op deze glamping slaap je in bolvormige boomhutten. Deze liggen te midden van het regenwoud aan de kust van Vancouver Island. Geniet in deze prachtige bollen midden in het bos en beleef een glamping ervaring om nooit meer te vergeten. Een ideale locatie om de natuurrijke omgeving te ontdekken!

Enthousiast geworden over een rondreis door Canada? Overnachten in één of meerdere van de bovenstaande glampings? Zo’n toffe rondreis is zeker aan te raden! Er zijn veel verschillende routes beschikbaar en bij Tenzing Travel maken ze deze routes ook voor je op maat. In Canada een camper huren? Bekijk de verschillende campers mogelijkheden van Tenzing Travel en boek jouw perfecte rondreis door Canada!