08 juni 2022

Even disconnecten van alle prikkels en de snelheid waarin we leven. Wil jij een digitale detox en genieten van het simpele leven in de natuur? Ga dan voor een verblijf bij BoerenBed! Avonturen in de buitenlucht, gezelligheid beleven met elkaar en natuurlijk luxe en comfort ervaren zoals thuis. Dit doe je bij BoerenBed in een tenthuisje op één van de vele locaties. Tijdens een verblijf zet je jouw notificaties uit en de stilte aan. Op die manier kun je écht even samen zijn: je ervaart rust en ontdekt samen het boerderijleven. Maar hoe ziet zo’n offline dag bij BoerenBed er eigenlijk uit? In deze blog vertellen we je alles over een vakantiedag bij BoerenBed.

“Er is geen elektriciteit en Wifi en dat zien wij als de grootste luxe!” - BoerenBed

Wakker worden en ontbijten in de ochtendzon

Na een nacht slapen in een tenthuisje word je wakker van het gekraai van de haan op de boerderij. Het tenthuisje staat op een rustig plekje op de boerderij: in het groen tussen de weilanden of aan de rand van de omliggende natuur. 

Terwijl je de vogels hoort fluiten wordt je samen met de boerderijdieren wakker op de boerderij. Misschien maak je wel een ochtendwandeling door de frisse ochtenddauw om de zonsopgang te bekijken. Genietend van versgemalen koffie samen met verse, zelf geraapte, eitjes wordt je langzaam wakker in de ochtendzon. Tijd voor een frisse, nieuwe dag op de boerderij vol avontuur en plezier.

Lees hier meer over de inrichting en faciliteiten van het tenthuisje van BoerenBed.

Tour van de Boer

Op de boerderij is altijd iets te beleven en de beestenboel roept! Je kunt dan ook dieren voeren, aaien en sommige boerderijen hebben een knuffelschuur. De boeren heten je een warm welkom en je mag als je wilt gezellig helpen met de dagelijkse taken van de boer. Bij de “Tour van de Boer” vertelt de boer of boerin je alles over de boerderij, de dieren en wat daarbij komt kijken. Bij sommige boerderijen kun je zelfs het melken van de koeien van dichtbij meemaken! Ook kun je op veel boerderijen fietsen huren, zo kun je de mooie omgeving verkennen. Vaak is er veel natuur en cultuur te ontdekken op de verschillende BoerenBed locaties.

Boerenpizza’s & kampvuur onder de sterren

’s Avonds geniet je van een lekkere maaltijd. Als je wilt kun je zelf de ingrediënten verzamelen. Vervolgens kook je een heerlijke maaltijd op de buitenkoker of op de houtkachel. Of ga voor de boerenpizza’s die je samen rolt en belegt met heerlijke verse ingrediënten uit de buurt. Vervolgens bak je de pizza’s samen in de steenoven. Na het heerlijke eten kom je gezellig samen bij het kampvuur. Ga samen sterren tellen bij een heldere hemel of speel je spelletjes bij kaarslicht. Sommige boerderijen hebben zelfs tenthuisjes met hottub voor de ultieme ontspanning!

Na een dag vol avontuur, rust en ontspanning slaap je in het tenthuisje. Deze heeft genoeg privacy, ruimte en comfort en is inclusief houtkachel zodat je heerlijk warm kunt slapen. Duik onder de wol in je comfortabele bed en je zult zien dat je heerlijk slaapt!

Tijdens een vakantie bij BoerenBed ervaar je de natuur en het boerenleven op z’n best. Met je voeten in het gras ben je bij BoerenBed even heerlijk offline. Omringd door dieren in een groene omgeving geniet je van een bijzondere glamping vakantie in Europa. Benieuwd naar een verblijf?

Bekijk hier het aanbod van BoerenBed!