08 mei 2024

Bij Glampings zijn we altijd op zoek naar bijzondere bestemmingen en unieke accommodaties, we kunnen dan ook niet wachten om in 2024 nog meer nieuwe glampings in Europa (en daarbuiten) te ontdekken en natuurlijk om deze met jullie te delen. Maar naast het delen van deze bijzondere, luxe kampeerbestemmingen, delen we ook graag de beste glamping aanbiedingen met jullie!

Of je nu een doorgewinterde glampeerder bent, of juist nieuwsgierig kijkt naar de wereld van luxe kamperen, het nieuwe jaar belooft veel goeds en ongekende ervaringen in de buitenlucht. Bereid je voor op een reis door unieke accommodaties en adembenemende omgevingen. Of ga juist op zoek wat dichter bij huis: ook in Nederland vind je vele fijne bestemmingen voor een nieuwe glamping ervaring.

Bekijk hier alle glamping aanbiedingen

7x Uitgelichte aanbiedingen

1. Last minute Glamping deals van EuroParcs 

Boek je jouw vakantie graag op het laatste moment? Dan moet je zeker de opties van EuroParcs bekijken! Boek je hier namelijk last-minute, dan profiteer je van scherpe kortingen.

Bekijk hier deze aanbieding

2. Tijdelijk tot 40% korting op geselecteerde Eurocamp campings

Op zoek naar leuke glampings in de lente of de vroege zomer? Ga dan voor deze actie van Eurocamp: nu 10% extra korting op alle nachten t/m 29 juni 2024 boven op de Mega Deals korting. Dus ook in de Meivakantie. Dat betekent dat de kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Ontdek de leukste glampings in Europa bij Eurocamp!

Bekijk hier deze aanbieding

3. BoerenBed Met de hele Kudde

Tijdens de met-de-hele-kudde weekenden, huur je alle Tenthuisjes op een BoerenBed boerderij exclusief voor jouw groep. Met deze glampings in Nederland heb je de hele boerderij voor jezelf, geniet je van gezellige avonden bij het kampvuur, je kunt er samen pizza’s maken en je krijgt een tour door de boer!

Bekijk hier deze aanbieding

4. RCN last minutes Nederland

Geniet van een Last Minute vakantie op een van de heerkijke RCN vakantieparken met glamping in Nederland. Boek een voordelig verblijf: de last minute kortingen zijn al verwerkt in de tarieven die getoond worden.

Bekijk hier deze aanbieding

5. Vodatent Buitengewoon Voordeel

Een glamping vakantie in Europa boeken voor een voordelige prijs? Bekijk dan zeker de "Buitengewoon Voordeel" acties van Vodatent, met wisselende aanbiedingen voor de leukste campings in Europa!

Bekijk hier deze aanbieding