24 januari 2024

Ben je op zoek naar een uniek verblijf met jouw familie of vrienden in de natuur op het platteland? Ontdek dan de "Met de hele kudde" groepsweekenden van BoerenBed. Je hebt alle tenthuisjes op de boerderij exclusief voor jouw gezelschap, zodat je samen op een bijzondere manier het boerenleven ervaart. Een vakantie omringd door natuur en gezelligheid wacht op jullie!

Ben je al bekend met het concept van BoerenBed? BoerenBed biedt kleinschalig overnachten bij de boer in een bijzonder Tenthuisje. Bij BoerenBed kook je op houtvuur, ontspan je in de hottub en ga je even helemaal terug naar de basis. Je kinderen spelen er de hele dag buiten, ze knuffelen met de boerderijdieren, helpen de boer en na een dag vol avontuur vallen ze in no time in slaap in de knusse bedstee. Bij BoerenBed ontdek je een vakantie op de boerderij en hier geniet je samen van het buitenleven. Nu kun je zelfs met een grote groep BoerenBed ontdekken.

Beleef “Met de hele kudde” een BoerenBed avontuur

Boek je een groepsverblijf tijdens de "Met de hele kudde" weekenden, dan zijn alle Tenthuisjes op de boerderij exclusief voor jouw groep. Ga bijvoorbeeld samen met de hele familie of juist met vrienden. Zeker voor gezinnen met kinderen is een verblijf bij BoerenBed een echte aanrader. Geniet van gezellige avonden bij het kampvuur, ga samen pizza’s bakken in de houtoven en leer alles over het boerenleven tijdens de tour door de boer.

BoerenBed biedt de 'Met de hele kudde' weekenden op een aantal verschillende boerderijen aan. Alle Tenthuisjes op de boerderij zijn exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd. In de prijs zijn 5 Tenthuisjes (voor max. 25 personen) inbegrepen. Ben je met meer gasten, dan kun je , afhankelijk van de boerderij, extra Tenthuisjes bijboeken. Ook hottubs boek je afhankelijk van de locatie extra bij.

De "Met de hele kudde" weekenden zijn inclusief:

  • Alle Tenthuisjes exclusief voor jouw gezelschap: geen andere gasten op de boerderij
  • Pizza-avond: maak samen met de boer heerlijke pizza's in een authentieke houtoven.
  • Boerderijtour: leer de boerderij kennen tijdens een persoonlijke rondleiding door de boer.
  • Een unieke boerderij-ervaring: kom lammetjes of kalfjes voeren, of wandel met alpaca's. En er is nog zoveel meer te beleven op de boerderij!
  • Kampvuur: creëer onvergetelijke en gezellige momenten samen bij het kampvuur.

De charme van de BoerenBed Tenthuisjes

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit.” - BoerenBed

Op de locaties van BoerenBed staan bijzondere Tenthuisjes voor je klaar, elk Tenthuisje is geschikt voor maximaal 5 personen en één kind. Er is een groot tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een leuke stapelbedstee. Het Tenthuisje is uitgerust met een toilet en je hebt beschikking over een privé douche. Je verwarmt het Tenthuisje met de bijzondere houtkachel, waar je ook op kookt, en 's avonds steek je de olielampen aan voor een gezellig licht. In het woongedeelte vind je naast de charmante keuken en de knusse houtkachel een koelkist, een grote eettafel en een comfortabele bank.  Vanaf het houten terras aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht op de boerderij en de omliggende groene omgeving.

Er zijn diverse BoerenBed boerderijen verspreid over Nederland waar je de 'Met de hele kudde' weekenden kunt boeken. Elke boerderij biedt een unieke ervaring, zoals wandelen met alpaca's, kalfjes of lammetjes voeren. Kies de boerderij-ervaring die bij jullie past. Alle boerderijen zijn gelegen op mooie, landelijke locaties, vlak bij de natuur.

Boek nu een “Met de hele kudde” weekend bij BoerenBed

Hoe werkt het? Simpel. Kies één van de beschikbare data en locaties op de website van BoerenBed. Alle Tenthuisjes zijn exclusief voor jouw groep gereserveerd, er zijn dus geen andere gasten op de boerderij. Bij de getoonde prijs zijn 5 Tenthuisjes, de pizza-avond en de boerderijtour door de boer inbegrepen. Eventuele extra Tenthuisjes en hottubs kun je, afhankelijk van de locatie, eenvoudig bijboeken. Is jouw datum of locatie niet meer beschikbaar? Neem dan even contact op met de klantenservice van BoerenBed via 0528 - 229 440. Zij denken graag met je mee voor een mooi alternatief.