14 april 2023

De lente is een heerlijke tijd om eropuit te trekken en de natuur op te zoeken. Wat is er dan beter dan een comfortabel verblijf op een boerderij? Bij BoerenBed kun je op verschillende locaties in Nederland, België en Frankrijk genieten van het boerenleven. Benieuwd naar de leukste BoerenBed locaties? In dit artikel laten we je kennismaken met een aantal favoriete locaties, stuk voor stuk aanraders voor een verblijf in de lente. Ontdek BoerenBed voor een verblijf in de lente. Wil je gaan tijdens de meivakantie of met Hemelvaart of Pinksteren? De plekken gaan hard, dus twijfel niet te lang en boek jouw vakantie op de boerderij bij BoerenBed!

Kleinschalig overnachten bij de Boer in een tenthuisje

Tijdens een verblijf bij BoerenBed waan je je in het boeren buitenleven. Je verblijft in een comfortabel tenthuisje op het terrein van een boerderij. De tenten zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hebt je hebt altijd een eigen badkamer, deze hoef je nooit te delen een eigen badkamer en keuken tot je beschikking. Maar het leukste van een verblijf bij BoerenBed is toch wel het contact met de boeren en hun dieren. Je kunt samen met de kinderen helpen bij het voeren van de kippen, geiten melken of een ritje maken op de tractor. Een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijk verblijf in de buitenlucht.

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit. ” - BoerenBed

BoerenBed in Nederland, België en Frankrijk: geniet van de lente

In Nederland kun je op maar liefst 14 locaties terecht voor een verblijf bij de boer. Zo kun je logeren bij boerderij De Lange Weide in Gelderland. Hier kun je niet alleen genieten van het boerenleven, maar ook van de prachtige omgeving. Maak een wandeling door de bossen van de Veluwe of bezoek het gezellige stadje Zutphen. Overdag geniet je van de omgeving en alles dat in bloei staat, ’s avonds zit je bij je tenthuisje knus voor het haardvuur. Een verblijf in de lente heeft het beste van beide! 

Of wat dacht je van een verblijf bij boerderij De Kalverweide in Overijssel? Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen door de verschillende omliggende natuurgebieden. Tijdens een verblijf in de lente ontdek je hoe de natuur vol in bloei staat, van bomen vol bloesem tot lammetjes en fluitende vogels in de ochtend. De nieuwe lammetjes staan op je te wachten, je kunt op verschillende boerderijen de lammetjes aaien en helpen met ze de fles te geven. Meer weten? Lees hier meer over een BoerenBed verblijf tussen de weilanden met lammetjes.

“Binnen vijf minuten na aankomst rennen de kinderen rond op ontdekkingstocht en komen de ouders tot rust bij het houtvuur.” - BoerenBed

Ook in België, Frankrijk en Engeland vind je prachtige BoerenBed locaties. Bijvoorbeeld boerderij Hoeve Brugge in West-Vlaanderen. Hier geniet je met het hele gezin van het prachtige heuvellandschap en de vele wandel- en fietsroutes. Of wat dacht je van een verblijf bij boerderij Glastonbury Hill Farm in het Engelse Somerset? Hier kun je niet alleen genieten van het boerenleven, maar ook van de nabijgelegen stad Glastonbury.

Een aanrader in Frankrijk is boerderij L'Étable des Mauges en Anjou in de Loire-streek. Het afwisselende landschap is prachtig tijdens de lente. Er zijn vele kastelen en heerlijke wijnen te vinden in deze Franse streek. Of wat dacht je van een verblijf bij boerderij Figari Corsica op Corsica? Ervaar het boerenleven op zijn best en geniet hier van de eerste warme lentedagen. Op het gezellige terras van je tenthuisje kun je buiten ontbijten met vers geraapte eitjes en een koffietje drinken in de lentezon.

Lente bij BoerenBed

De lente is een heerlijke tijd om bij de boer te verblijven. De natuur ontwaakt en er is van alles te beleven. Zo kun je helpen bij het planten van groenten en fruit of genieten van de eerste lammetjes en kalfjes in de groene wei. In de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren kun je lekker met een picknickmand het weiland in gaan of houd met het gezin een gezellige barbecue avond bij je tenthuisje.

Kortom, een verblijf bij de boerderijen van BoerenBed is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Of je nu kiest voor een verblijf in Nederland, België of Frankrijk, je kunt genieten van het boerenleven en de prachtige omgeving. In de lente kun je helemaal opgaan in de ontwakende natuur. Een verblijf bij BoerenBed is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die even willen ontsnappen aan de drukte van alledag. Kortom, BoerenBed biedt een perfecte mix van rust, natuur en avontuur. Boek snel je verblijf en ontdek de magie van het boerenleven!


Deel dit artikel online