28 september 2022

Een honeymoon hoeft niet enkel over palm trees and the ocean te gaan, toch? Zeker niet, want een romantische reis kan zoveel meer zijn dan dat, zoals ontwaken met de zon op je snoet in een tentje, genieten van een lange wandeling en een skinny dip in helderblauw water en bij kaarslicht een mini barbecue houden met een goed glaasje wijn. Organiseer met jullie tweetjes een onvergetelijke huwelijksreis in de natuur en slaap 's avonds heerlijk in een luxueuze glamping tent. Klaar voor het avontuur?

Ga voor de extra's

Wanneer je op zoek bent naar een glampinglocatie, of het nu in Zuid-Frankrijk, Italië of Kroatië is, kies voor de extraatjes. Na een lange dag in de zee of bos, is het fantastisch om buiten een frisse douche te kunnen nemen of even langs de wellness te gaan. Andere extraatjes zijn bijvoorbeeld een ontbijtdienst, privé sauna, verwarmd buitenzwembad en houtkachel. Bekijk of er lekkere restaurants en toffe dorpjes in de buurt zijn en pluis enkele activiteiten uit zoals een duiksessie, paardrijden of een yogales.

Unieke locatie?

Voor je huwelijksreis mag het eens wat meer zijn en aan unieke locaties heb je bij glamping een overvloed! Wat dacht je van een lodge tussen de bomen bij het Gardameer of een boomhut bovenop de watervallen in Kroatië? Voel je in een echte reclamespot wanneer je je Tom Ford parfum opspuit, want van dit zicht ga je nooit genoeg hebben. Voor nog meer spektakel kan je noordelijk gaan en het noorderlicht en sterrenhemel bewonderen in een dome in Ijsland of Finland. Het wordt zeker en vast een onvergetelijke reis!

Spruce it up

Maak je honeymoon extra romantisch door een mooie pyjama mee te nemen en een lange avond op restaurant te gaan. Draag je mooiste jurk en neem een tof paar hakken mee zoals Jimmy Choo. Tijdens je honeymoon hoef je niet enkel in je huisje of in de natuur te vertoeven. Rijd met z'n tweetjes naar de dichtstbijzijnde stad en geniet van een uitgebreide brunch, een leuke shopsessie of een ontspannen dag op het strand. Om je huwelijksreis helemaal af te maken, kan je een toffe verrassing voor je partner plannen. Wat heeft hij of zij altijd al willen doen? Is het cruisen door de wijnvelden met een oldtimer, een koppel massage, een wine tasting of een tocht door de Zwitserse bergen? Het is jullie moment, dus geniet er ten volle van!


Deel dit artikel online