11 juni 2020

We zien het steeds meer verschijnen en op poppen: pop-up glampings! Het lijkt erop alsof we de komende tijd steeds meer pop-up concepten, en nu ook pop-up glampings, gaan zien. Zeker voor de aankomende zomer. Kies je voor een toffe pop-up glamping? Dan ga je voor een bijzondere beleving en een prachtige unieke locatie. Deze vind je op de mooiste plekjes in bijvoorbeeld Nederland en België.

Glamping wordt door de corona tijd steeds populairder omdat veel glamping accommodaties eigen sanitair hebben. Hier spelen pop-up glampings goed op in! De verschillende pop-up glampings die we nu op zien komen zijn niet zomaar campings of vakantiebestemmingen. Deze unieke glampings zijn een hele beleving op bijzondere locaties. En vaak met net dat beetje extra, zoals een festivalsfeer, unieke accommodaties in parken of bijvoorbeeld knusse mini-boomhutten met een prachtig uitzicht. In deze blog vertellen we je over de mooiste pop-up glampings voor de aankomende zomer.

1. TORTIGA: Summer in the park, West-Vlaanderen

We beginnen dit lijstje pop-up glampings met de prachtige design cabins van TORTIGA. Dit pop-up glamping resort vind je midden in de natuur op het prachtige landgoed van Kasteel van Beervelde in West-Vlaanderen.
De cabin heeft grote ramen die het licht en de natuur naar binnen halen. Binnenin staat een luxe tweepersoonsbed en een gezellig zitje. Ook beschikt de glamping over privé sanitair en een buitendouche. Als je een TORTIGA cabin reserveert zit er ontbijt én diner bij. Verblijven bij TORTIGA Summer in the Park is een echte beleving.

2. Laguna Beach Family camp & surf, Noord-Holland

Dit stukje strand in Noord-Holland wordt omgetoverd tot een bijzonder surfdorp waar je kunt genieten van glamping aan de Nederlandse kust. Ontstaan uit een spontane samenwerking tussen (lokale) ondernemers biedt Laguna Beach een glamping verblijf aan inclusief een groot en gevarieerd activiteitenprogramma. Je kunt hier leren surfen, yoga doen op het strand, windsurfen in de lagoon en nog veel meer! Laguna Beach is een prachtige bestemming voor een (actieve) strandvakantie in eigen land.

3. Boomkamp, West-Vlaanderen

Slapen op een paar meter hoogte, omringd door de natuur met een prachtig uitzicht over het groen en een pittoresk kasteeltje… dat kan bij Boomkamp! Misschien heb je deze pop-up glamping in België al wel voorbij zien komen op onze social media. Tussen de bomen slaap je midden in de natuur en vanuit de knusse boomhut kun je genieten van een mooie zonsondergang. Op het terrein staat ook een charmante pop-up bar in de open lucht en een foodtruck. Perfect voor gezellige zomeravonden!

4. For-Rest Glamp, Achterhoek

Deze prachtige pop-up glamping in de Achterhoek geeft je volop een festivalgevoel! For-Rest Glamp is een adult-only glamping, maar Van 24 juli t/m 7 augustus wordt het For-Rest Family, in die twee weken zijn er ook gezinnen met kinderen welkom.
Er staan verschillende en bijzondere glamping accommodaties op deze glamping: yurts, safaritenten, een dreamer suite, tiny house, tipi tenten en nog veel meer. De perfecte bestemming om te genieten van de natuur, rust en van elkaar!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FOR-REST GLAMP (@for_rest_glamp) op

Wij kunnen niet wachten om onze spullen te pakken en om deze bijzondere pop-up glampings te gaan ontdekken de zomer! Kiezen tussen deze vier glampings wordt misschien nog moeilijk. Waar gaat jouw volgende glamping vakantie naartoe?