Accommodatie aanmelden

BoerenBed Canfields

Rudgwick, Engeland

  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Golfbaan (binnen 5km)
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 75,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kom met het gezin genieten van de Engelse landschappen en boerderijleven bij familie Bargman in West Sussex. Glamping betekent hier genieten van het echte landelijke gevoel.

De accommodatie
De boerderij van familie Bargman is gelegen in Zuid-Engeland en is zeer geschikt voor actieve gezinnen. Er is een biologisch kwekerij te vinden op deze boerderij, waar ze tevens melk produceren en er lopen kippen rond. Hierdoor kan je verse producten vinden in de Boerderijwinkel en kan je 's ochtends zelf je eieren rapen in het kippenhok.

De faciliteiten
Je kan echt bijzonder kamperen op deze Glamping in West Sussex. Overnachten doe je namelijk in een grote Boerenbed Tent zonder, of Heerenboer Tent mét eigen badkamer en de tenten zijn geschikt voor 5-6 personen. Het hele gezin kan dus mee! De tenten zijn voorzien van allerlei gemakken, zo is er kookkachel, koelkist, woongedeelte en natuurlijk een wastafel en toilet. Handdoeken en bedlinnen worden voorzien, dus alles is geregeld voor een comfortabele glamping vakantie in Engeland.

De omgeving
Voor de kinderen is een vakantie op een boerderij een geweldige ervaring. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin of op het speelveld waar ze kunnen voetballen, honkballen en volleyballen. Even een handje meehelpen met de boer en daarna in de dierenweide knuffelen met leuke beestjes, zoals cavia's, konijntjes of misschien wel een schaap. Wil je ze laten wennen aan het verzorgen van een huisdier? Kies er dan voor om een eigen privé konijntje te huren tijdens het verblijf. Je krijgt hiervoor een konijnenhok met konijn en voer bij je eigen Tent. De boerderij is uniek gelegen, namelijk tussen twee nationale parken: The North- en The South Downs. Hier kan je naar hartenlust fietsen en wandelen. Je zult geen genoeg krijgen van de prachtige natuur hier. In de omgeving kun je verder leuke dorpjes verkennen en lekker eten. Tevens zijn er binnen 8 kilometer van de boerderij, maar liefst vijf golfbanen te vinden.

Extra faciliteiten
Voor een echte boerenbeleving bestel je een Fire Pit Big Breakfast, een Full House Breakfast Hamper, een Campfire Pack of een BoerenBed BBQ Box. Ook kun je bij BoerenBed Canfields een privé kippenhok huren, zodat je 's ochtends altijd verse eitjes hebt!

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio