Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Camping Zögghof - Bungalows Zuid-Tirol

St. Leonhard, Italië

  • Privé sanitair
  • E-bike verhuur
  • Fitness
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Oplaadpunt Elektrische fietsen
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht ? 150,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Aan de rand van het Nationaal Park Texel Groep vind je de 4-sterren camping Zögghof. Verblijf in een van de acht bungalows en geniet van het echte glampingleven. Ontdek deze glamping in Italië.

De bungalows van Camping Zögghof

De nieuwe bungalows zijn modern en nodigen je uit om te ontspannen. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een tweepersoonsbed en twee stapelbedden beschikbaar. Deze glamping in Zuid-Tirol heeft een woonkamer met een geïntegreerde kitchenette en alles wat je hartje begeert. Van beddengoed en afwas tot je eigen handdoeken. Tevens heeft de bungalow een eigen douche en toilet. Luxe kamperen in Italië ten top!

De faciliteiten van Camping Zögghof

De camping is ingebed in een dromerig bergdecor in St. Leonhard im Passeier. De faciliteiten zijn perfect voor gezinnen, natuurliefhebbers of sportliefhebbers. Je kunt echt stoom afblazen in de inpandige fitnessruimte. Ook het fysieke welzijn wordt goed verzorgd. Aan de bar kun je zelfgemaakte en regionale producten krijgen. Iedereen zal hier iets vinden!

De omgeving van Zuid-Tirol

Wat dacht je van een e-biketour? Of klimmen in de Passeiervallei? De omgeving van glamping Zögghof heeft veel te bieden. In St. Leonhard vind je een zwembad, tennisbanen en een geweldige boerderij. Of het nu winter of zomer is, het pand is het hele jaar door geopend en je kunt beslissen of je liever wandelt of stoom afblaast in de sneeuw. Als je zin ​​hebt in avontuur, is er zelfs de mogelijkheid om St. Leonhard van bovenaf te ontdekken met een tandem-paraglidingvlucht.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio