Accommodatie aanmelden

5 sterren campings Italië

Geniet van een onbezorgde vakantie in Zuid-Europa op een luxe 5 sterrencamping. In Italië vind je tal van topcampings waar je met de familie een fantastische kampeervakantie zult beleven. Ontdek la bella Italia met de familie!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

5 Sterren campings Italië

Met keuze uit bijna 35 5 sterren campings in Italië is er voor elk wat wils. Deze luxe campings vind je voornamelijk in noord- en midden-Italië, en er is nog een locatie op Sardinië. Vrijwel alle 5 sterren campings zijn middelgroot tot zeer groot en zijn perfect voor een kampeervakantie in de natuur. Daarbij bieden veel plekken ook vermaak voor families met kinderen. De kindvriendelijke campings beschikken eigenlijk allemaal over een of meerdere zwembaden of natuurwater voor veel waterpret. Soms is er zelfs een heel zwemparadijs. Daarnaast bieden 5 sterren campings in Italië luxe en comfort in de vorm van verzorgd sanitair, recreatiemogelijkheden, horeca en een mooi terrein.

Kies voor de beste campings in Italië

Kies voor de beste campings in Italië en boek een door de ANWB beoordeelde sterrencamping. Een vijfsterren-rating geeft aan dat de locatie de hoogste kwaliteit biedt voor een vrijwel verzekerde ontspannen en onbezorgde vakantie. Je kunt natuurlijk kamperen met je eigen kampeermiddel, of kies dit jaar voor een huuraccommodatie. Dit kan een glamping-verblijf zijn, zoals een safaritent, Airlodge of ander uniek onderkomen. Of boek een vakantiehuisje voor het gezin op een Italiaanse topcamping. Het verzorgde, natuurrijke terrein en de vele faciliteiten bieden ontspanning en vermaak, ongeacht in welk onderkomen je verblijft. Dat is een voordeel als je kiest voor de beste campings in Italië.

Ontdek alle topcampings in Italië

Ontdek alle topcampings in Italië en kies een mooie bestemming voor je volgende kampeervakantie. Ga je kamperen aan een van de beroemde Italiaanse meren in het noorden, zoals het Gardameer, Lago Maggiore of het Comomeer? Wil je tijd doorbrengen in het prachtige Toscaanse heuvellandschap of aan het water van de regio Venezia aan de Adriatische kust? Geniet van je verblijf en de prachtige omgeving van een topcamping in Italië.

Vier vakantie op een 5 sterren camping in Italië en geniet van een heerlijk verblijf!