Accommodatie aanmelden

Camping Trentino-Zuid-Tirol

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping in Trentino-Zuid-Tirol te midden van hoge bergen en blauwe meren. Op een camping met glamping beleef je een unieke vakantie in een kant-en-klare accommodatie, zoals een safaritent, een bungalow of mooie lodge.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Trentino

De in Noord-Italië gelegen regio Trentino-Zuid-Tirol is een paradijselijke plek waar je een geweldige kampeervakantie zult beleven. Verblijf je op een camping in Trentino, dan ben je namelijk omgeven door de hoge toppen van de Dolomieten, een prachtige natuur en vele mooie bergmeren. De rustzoeker en natuurliefhebber zit hier zeker op z’n plek. De campings in Trentino zijn allen mooi gelegen in de streek. Je vindt hier kleine charme-campings, gezellige familiecampings maar ook grote 5 sterrencampings met alle denkbare faciliteiten. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in Trentino.

Campings met glamping in Trentino

Campings met glamping in Trentino worden ook wel gewoon glampings genoemd, een samentrekking van ‘glamorous’ en ‘camping’. Op een glamping verblijf je in een kant-en-klare accommodatie die vaak van alle moderne is voorzien. Dus heb je geen kampeermiddel maar wil je wel in de natuur vakantie vieren, of houd je gewoon van iets meer luxe, dan is glamping een leuk idee. Slaap bijvoorbeeld in een grote safaritent of lodgetent, met canvasdoeken en houten palen die de kampeersfeer oproepen. Binnenin vind je aparte slaapkamers met echte bedden, een keuken of kitchenette, een leefgedeelte en in veel gevallen een privé badkamer. Luxe kamperen ten top.

Camping vakanties in Trentino, Italië

Camping vakanties in Trentino, Italië, zijn leuk voor alle leeftijden. De ‘Poort van Italië’, vrij makkelijk en snel te bereiken vanuit Nederland, is perfect voor een ontspannen of actieve vakantie in de natuur. Je kunt mooie wandelingen en fietstochten maken, outdoorsporten beoefenen, maar ook in alle rust ontspannen en aan je kleurtje werken aan blauwe meren met strandjes, zoals het Gardameer dat deels in deze regio ligt. Tijdens een camping vakantie in Trentino-Zuid-Tirol is het ook de moeite waard om eropuit te gaan en een aantal van de oude steden te bezoeken, evenals de kastelen en burchten die je er vindt. Hoofdstad Bolzano en het oude Trento zouden sowieso op je lijstje moeten staan.

Vier vakantie op een camping in Trentino en geniet van een heerlijk verblijf!