Accommodatie aanmelden

Camping Le Marche

Ben je op zoek naar authentiek Italië? Dat is vakantie vieren op een camping in Le Marche (de Marken) wel iets voor jou. Dit nog vrij onontdekte gebied in midden-Italië, met een mooie kust en een landelijk binnenland, laat je van een ontspannen en onbezorgde vakantie genieten.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Le Marche

Een camping in Le Marche laat je La Dolce Vita ervaren. In dit nog vrij onbekend deel van Italië kun je heerlijk kamperen op mooie campings aan de Adriatische Zee, op een agroturismo bij de boer of een kleine charme- of ecocamping in het groen. Je vindt hier de perfecte combinatie van zon, zee en strand met natuur en rust. Een camping in Le Marche boek je voor een niets-moet-en-alles-mag-vakantie.

Campings met glamping in Le Marche

Campings met glamping in Le Marche zijn in opkomst, en dat is niet verrassend. Le Marche is nog niet zo bekend maar de rust, ruimte en natuur die je hier vindt trekt toch steeds meer vakantiegangers. En glamping, ‘glamorous camping’, is helemaal hip. Want kamperen in de natuur is leuk, maar met de luxe en comfort van thuis is het vaak nog een stuk leuker. Je kunt heerlijk ontspannen aan je vakantie beginnen wanneer je weet dat je luxe tent al voor je klaarstaat bij aankomst, inclusief echte bedden, een kitchenette en een badkamer. Campings met glamping-accommodaties, zoals lodgetenten of safaritenten gemaakt van canvas en hout, bieden het beste van twee werelden; die echte campingsfeer en alle moderne gemakken voor een luxegevoel.

Camping vakanties in Le Marche, Italië

Camping vakanties in Le Marche, Italië, zijn perfect voor degene die een ongerept stukje Italië wil beleven. Tussen de kust in het westen en de bergen in het oosten vind je een afwisselend landschap dat sterk doet denken aan Toscane, maar dan zonder alle toeristen. Bezienswaardigheden zijn er zeker, zoals havenstad Ancona en badplaatsjes Sirolo en Portonuovo. Je kunt zelfs nog een uitstapje maken naar de dwergstaat San Marino waar je belastingvrij kunt winkelen, maar waardoor het er wel erg toeristisch is. Leuke steden in het binnenland zijn bijvoorbeeld de studentenstad Urbino met een prachtig oud centrum en Ascoli Piceno.

Vier vakantie op een camping in Le Marche en geniet van een heerlijk verblijf!