Accommodatie aanmelden

Camping Lazio

Lazio, de prachtige streek met als hoogtepunt de Italiaanse hoofdstad Rome, heeft kampeerders bijzonder veel te bieden. Ga je kamperen aan zee, bij de stad of in het authentieke binnenland? Lazio is een ideale bestemming voor een strandvakantie en citytrip.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Lazio

Zin in een veelzijdige vakantie? Een combinatie van strand, natuur en cultuur? Dan is een camping in Lazio, ofwel Latium, jouw ideale bestemming. Lazio is een streek in midden-Italië met als hoogtepunt de stad Rome. Maar de hoofdstad typeert Lazio niet, sterker nog; aan de Tyrreense Zee vind je mooie zandstranden en in het binnenland zorgt het heuvelachtige landschap voor een prachtig decor. Wie vakantie viert op een camping in Lazio, kan dus veel meer ontdekken dan alleen Rome. Dompel je onder in de cultuur en de geschiedenis van Italië tijdens een verblijf in Lazio.

Campings met glamping in Lazio

Wil je graag kamperen maar heb je geen kampeermiddel, of wil je deze vakantie eens luxe kamperen, kies dan voor een verblijf op een van de campings met glamping in Lazio. Op een ‘glamorous camping’ vind je namelijk kant-en-klare huuraccommodaties die de sfeer van kamperen combineren met de luxe van thuis. Zo kun je overnachten in een safaritent of lodgetent, compleet met keuken, een badkamer en echte bedden. In een twee verdiepingen tellende Airlodge slapen de kinderen in een knusse bedstee. Meer dan een koffer met kleren hoef je dus niet in te pakken, alles is al aanwezig in de accommodatie.

Camping vakanties in Lazio, Italië

Camping vakanties in Lazio, Italië, zijn een goed idee als je het kamperen wilt combineren met een citytrip naar Rome. Hier kun je alle hoogtepunten bezoeken zoals Vaticaanstad, het Colosseum en natuurlijk de Trevi-fontein. Wie de drukte van de stad na het bezoek achter zich wil laten, kan heerlijk ontspannen op een luxe camping in de omgeving van de stad. Je hebt keuze uit verschillende soorten, zoals een familiecamping, campings met zwembad en 5-sterrencampings. En een camping in Lazio is ook een prima uitvalsbasis om meer van de omgeving te zien, zoals de kust en de Tyrreense Zee of mooie plekken in het binnenland dat bezaaid is met Romeinse overblijfselen.

Vier vakantie op een camping in Lazio en geniet van een heerlijk verblijf!