Accommodatie aanmelden

Camping Algarve

Geniet van zon, zee, mooie stranden en heerlijke temperaturen in de Algarve, de zuidelijkste regio van Portugal. Boek een luxe camping in de Algarve en ontdek de mooie kust en het binnenland vanuit je luxe accommodatie op een glamping.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Algarve

De Algarve is een populaire streek in Portugal waar men graag een kampeervakantie doorbrengt. Veel campings in de Algarve zijn zelfs het jaar hele geopend dankzij het warme en zonnige klimaat. Of je nu gaat voor een lange zomervakantie of om te overwinteren, een luxe camping boeken in de Algarve is altijd een goed idee. Zo’n ‘glamping’, een ‘glamorous camping’, biedt veel gemak en comfort. Op een glamping verblijf je namelijk in een luxe accommodatie die bij aankomst al voor je klaarstaat. Denk bijvoorbeeld aan een grote safaritent, compleet ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. De canvasdoeken en houten palen zorgen voor die rustieke kampeersfeer terwijl je binnenin veel luxe vindt.

Campings met glamping in de Algarve

Campings met glamping in de Algarve zijn populair en er komen er dan ook steeds meer bij. Er zijn ook verschillende soorten glampings waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een kleinschalige charme-camping in de natuur voor de rust, wil je ‘glamperen’ met de kids op een familiecamping waar ze snel vriendjes maken of kies je voor een 5 sterrencamping met veel faciliteiten en activiteiten? Veruit de meeste campings, met zwembad of waterpark, zijn kindvriendelijk, dus de kinderen zullen zich opperbest vermaken in Zuid-Portugal. Campings met glamping in de Algarve zijn leuk voor alle leeftijden; kinderen vinden het spannend en gaaf om in zo’n grote tent te slapen terwijl de ouders genieten van de ruimte, de privacy en gemakken zoals een eigen badkamer en een complete keuken.

Campingvakanties in de Algarve, Portugal

Campingvakanties in de Algarve, Portugal, zijn leuk voor rustzoekers, actievelingen, cultuurliefhebbers, (water)sporters en eigenlijk alle soorten vakantiegangers. In de Algarve is namelijk veel te zien en te beleven. De schitterende kustlijn aan de Atlantische oceaan, met mooie stranden en rustige baaitjes, trekt de zonaanbidder. Praia da Marinha is een voorbeeld van een mooi strand met helder water en de typische kliffen en Albufeira is een populaire badplaats. Faro, de hoofdstad, herbergt tal van historische gebouwen en een gezellig oud centrum, en stadjes zoals Lagos en Tavira mag de cultuurliefhebbers niet overslaan. Actievelingen en sporters ontdekken de (watersport)mogelijkheden op het water en in de mooie natuurgebieden, zoals Parque Natural da Ria Formosa.

Vier vakantie op een camping in de Algarve en geniet van een heerlijk verblijf!