Accommodatie aanmelden

Glamping Costa Brava Glamping Costa Brava

De Costa Brava is meer dan alleen prikkelende kustplaatsen en levendige campings. Aan de Spaanse kust vindt je namelijk ook schilderachtige dorpjes en adembenemende baaitjes. Of je nu op zoek bent naar een gezellige familiecamping of een unieke zigeunerwagen, een luxe accommodatie vind je hier!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Costa Brava

Kamperen en luxe combineren? Dat kan tegenwoordig op een ‘glamorous camping’, ofwel glamping! Costa Brava is een favoriete vakantiebestemming voor velen, en ook daar kan je nu luxe kamperen in bijvoorbeeld mooie safaritenten of lodgetenten. Deze tenten bieden plek aan het hele gezin met aparte slaapkamers, een badkamer met toilet en douche, en natuurlijk een eigen keukentje en eettafel. Buiten geniet je van het heerlijke weer op je terras. Ervaar het zelf!

Luxe kamperen op een glamping aan de Costa Brava

Deze vakantie loop je je eigen hotelwaardig appartementje binnen, en met één stap buiten sta je weer in de natuur. Glamperen is dus echt luxe met alsnog die echte campingervaring. Kies een van de vele mooie glampings, Costa Brava heeft er namelijk genoeg. Jong en oud zal genieten van deze bijzondere ervaring.

Luxe kamperen op een glamping in de Costa Brava begint op Glampings!