Accommodatie aanmelden

Glamping Andalusië

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping in Andalusië

Wil je genieten van een rijke cultuur, een heerlijke keuken, en ook nog een grote kans op goed weer hebben? Dan moet je in het Zuid-Spaanse Andalusië zijn en kies dan vooral voor Glamping! Andalusië beschikt o.a. over de historische stad die al bewoond werd in de achtste eeuw voor Christus, namelijk Granada. Je vindt hier Universidad de Granada; een indrukwekkende universiteit die de stad tot een heuse studentenstad maakt met een bijbehorend nachtleven. In deze stad vind je vele oude gebouwen, waaronder het gigantische paleis Alhambra. In dit paleis, tevens één van de bekendste monumenten van Spanje, zie je nog veel terug van zowel de Moorse als katholieke cultuur. Ook de steden Sevilla & Cordoba zijn het bezoeken waard. En dan hebben we het nog geeneens gehad over alle leuke badplaatsen.

Granada ligt op meer dan 700 meter boven zeeniveau, aan de voet van het kilometers hoge Sierra Nevada gebergte,Een gedeelte van dit gebergte behoort tot Nationaal Park Sierra Nevada waar je een grote diversiteit aan flora en fauna vindt. 

Het milde klimaat in Andalusië zorgt er voor dat je bijna het hele jaar door buitenactiviteiten kunt ondernemen, zoals golfen, wandelen, fietsen of zelfs duiken! Verder vind je in Andalusië vele pretparken en dierentuinen, waardoor er in deze streek genoeg te doen is voor jong en oud!

Luxe glampings in Andalusië

Ontdek Spanje terwijl je overnacht op een Glamping in Andalusië! Glamping is ideaal voor de mensen die graag het vrije gevoel van kamperen willen hebben, maar met de luxe van thuis. Kies hieronder één van de bestemmingen uit de collectie van Glampings Andalusië.