Accommodatie aanmelden

Glamping Zweden Glamping Zweden

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie door indrukwekkende bossen, langs imposante meren en ruige bergen? Dan is Zweden het land voor jou! Zweden biedt dit allemaal aan en beschikt daarnaast nog over charmante steden en dorpjes. Ontdek dit zelf vanaf een Glamping. Zweden is een land waar je op ontdekking moet gaan om niks te missen. Ga terug naar de natuur en spot eventueel een wilde beer of eland! Kies een Glamping als vertrekpunt.

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Zweden

Als je opzoek bent naar een bestemming met gigantische bossen, uitgestrekte meren en sprookjesachtige steden, dan moet je in Zweden zijn. Bekijk snel ons aanbod en wie weet slaap je volgende week al in een luxe safaritent in de bosrijke omgeving van Ransäter, zo’n 50 kilometer van Karlstad!     

Luxe kamperen op een glamping in Zweden

Altijd al benieuwd geweest naar het land van Pipi Langkous, Abba en Björn Borg? Dan moet je naar Zweden toe. Zweden is een uiterst geschikte bestemming voor personen die even helemaal weg willen zijn van de bewoonde wereld. Rust en ruimte vind je hier geheid. Het land telt namelijk maar iets meer dan 9 miljoen inwoners, terwijl het een oppervlakte heeft die wel 11x groter is dan die van Nederland! Je vindt er gigantische bossen, waar je urenlang doorheen kunt rijden.

Er worden zelfs op diverse plekken in Zweden trektochten aangeboden die wekenlang kunnen duren! Eén van de mooiste natuurgebieden vind je in de streek Dalarna. Dit gebied bestaat uit grote meren, ruige bergen en dichte bossen. Dalarna leent zich prima voor fietsen, wandelen en vissen. De kans is klein, maar wie weet zie je er wel wolven, beren, bevers en elanden in het wild!

Wil je zeker zijn dat je beren en elanden te zien krijgt, maar toch liever op een veilige manier? Dan kun je ze ook bezichtigen in één van de elandenparken of berenparken in Dalarna. Deze streek is slechts een voorbeeld van de vele natuurgebieden die dit land rijk is.

Voor een romantische stedentrip is Stockholm een echte aanrader. Het wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd, door de vele wateren die er door de stad lopen. Je vind er gothische kerken, het Koninklijk Paleis en vele andere statige gebouwen, welke goed bewaard zijn gebleven. Via straten van kinderkopjes struin je van een Zweedse designwinkel naar een gezellig café of restaurant. Dit is nog maar een kleine greep uit al het moois dat Zweden te bieden heeft…