26 augustus 2019

Bij Glampings verzamelen we maar al te graag de meest bijzondere en unieke glampings. Voor deze blog gingen we op zoek naar de meest unieke glampings in het mooie Spanje. Van een bijzondere yurt tot luxe safaritenten, op deze glampings wil je zeker verblijven! Lees verder om deze speciale glampings in Spanje te ontdekken.  

1. Finca les Coves, safaritenten in Costa Blanca

Rustzoekers, actievelingen en cultuurliefhebbers – wees welkom op Finca Les Coves, een paradijselijke en kleinschalige glamping in Jijona, dicht bij Alicante aan de Costa Blanca. Chillen aan het zwembad met een cocktail? Hiken in de overweldigend mooie natuur? Cultuursnuiven in Alicante? Niets moet, en alles kan. Hier verblijf je in een luxe safaritent waar je back to basic kunt kamperen, maar dan met een vleugje glamour! Zo beschikt de safaritent over een heerlijk tweepersoonsbed en een eigen badkamer.

2. Casa del Mundo, zigeunerwagens in Costa Blanca 

Op dit kleinschalig glamping paradijs in het prachtige binnenland van de Costa Blanca, op slechts 25 km van Alicante, zul je genieten van een fijne reis naar Spanje. Hier verblijf je in een bijzondere zigeunerwagen. Deze zijn knus, comfortabel en geven je het unieke gevoel van reizend wonen. Een nachtje slapen in de prachtige authentieke hout gesneden woonwagens zul je niet snel vergeten!

3. Refugio Marnes, lodgetent in Alicante 

Bij Ecolodge Refugio Marnes kun je verblijven in een "Jaima"; dit is een luxe en stijlvolle Bedoeïenen feesttent die is ingericht voor een comfortabele en een 'anders als anders´ glamping vakantie. Hier geniet je tijdens je vakantie comfortabel en verantwoord van de natuur. Een unieke beleving in Spanje! 

4. Nomad Xperience, glamping Andalusië 

Zin in een unieke vakantie in het zonovergoten Zuid-Spanje? Neem dan zeker een kijkje bij de Nomad Xperience. Op deze glamping in Andalusië kun je namelijk luxe kamperen in een schitterende tipi, een authentieke yurt of zelfs een bonte zigeunerwagen. Kies uit een van de bijzondere glamping accommodaties en ontdek het mooie Andalusië! 

5. Cloud House Farm, yurts in Andalusië 

Cloud House Farm is een ecologische glamping in Andalusië, Spanje, in de provincie Malaga. De glamping ligt in een bergachtig gebied vol kurkeiken, olijf- en kastanjebomen. Als je je even wilt terugtrekken in de natuur, ‘back-to-basic’ maar met de luxe die je thuis gewend bent, dan zijn de yurts van Cloud House Farm echt iets voor jou!

Ook op zoek naar een bijzondere glamping vakantie in Spanje? Bekijk deze vijf glampings of ontdek het mooie aanbod in Spanje van TUI! Spanje is altijd een ultieme bestemming voor een (strand) vakantie! Wandel hier over de boulevards, strijk neer op een gezellig terrasje en geniet van tapas en een verkoelend glas Sangria. Geniet van een luxe kampeervakantie door te kiezen voor Glamping in Spanje!