14 mei 2019

Wil jij graag verblijven op een mooie camping tijdens jouw vakantie? Maar zie je slapen op een luchtbed in een tentje niet helemaal zitten? Dan is verblijven in een stacaravan een ideale oplossing! Deze luxe glamping accommodaties vind je op vele campings in de mooiste locaties van Europa. In een stacaravan geniet je van een kampeervakantie, maar met alle luxe die je thuis ook gewend bent. In deze blog vertellen we je meer over alle voordelen van een glamping vakantie in een stacaravan!

Midden in de natuur

Met een glamping vakantie in een stacaravan zit je vaak midden in de natuur, geef je geen fortuinen uit en doe je gewoon lekker wat jij wilt wanneer jij het wilt. Een stacaravan is de oplossing om vanaf een camping de natuur en de omgeving van jouw vakantieland te ontdekken.

Alle comfort en vrijheid

Een stacaravan biedt het beste van twee werelden: het geeft je al het comfort van een huis of een goede hotelkamer en alle vrijheid van de camping. Je hoeft geen rekening te houden met personeel dat schoon komt maken, met in-en uitchecktijden en ga zo nog maar even door.

Typische campinggevoel

In een stacaravan op een camping zit je pal in de natuur en geniet je nog meer van dat typische campinggevoel. Ga je dan uiteindelijk slapen? Dan staat de airconditioning in de stacaravan van www.stekelbos.nl op om een aangename temperatuur te garanderen. Dan kruip je samen met jouw partner op een echt matras in plaats van op een luchtbed dat maar half is opgeblazen.

De nodige privacy

In een tentje ben je nooit echt alleen. De muren zijn flinterdun en altijd beweegt er wel iets in de nabije omgeving. Bovendien zorgt een tent ook voor één van de meest vervelende aspecten van kamperen op een camping: de tocht met de toiletrol naar het gemeenschappelijke toilet. Niets van dat alles bij een stacaravan. Je beschikt over je eigen toilet en soms ook over een eigen badkamer. Zo geniet je van fijne privacy tijdens het ‘kamperen’

Met het hele gezin

De stacaravans van vroeger waren relatief klein en echt niet geschikt voor meer dan twee personen. Tegenwoordig zijn stacaravans sterk toegenomen in luxe én in omvang. Zo kan een gezin tot zes personen probleemloos in een stacaravan verblijven.

Glamping

Mag het voor jou nog allemaal wat meer zijn? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe glamping stacaravan. Hetzelfde principe, maar met extra luxe, extra faciliteiten en natuurlijk een bijzondere beleving of overnachting. Hierbij heb je bijvoorbeeld een prachtige veranda, een vaatwasser of luxe sanitair, allemaal voor jou alleen!

Smaakt een luxe stacaravan naar meer na het lezen van deze blog? Bekijk dan eens het aanbod van Stekelbos en wie weet koop jij straks jouw eigen stacaravan! Liever alleen een (glamping) stacaravan huren voor de aankomende zomervakantie? Bekijk dan ons glamping aanbod van luxe stacaravans!