23 mei 2022

Kamperen en luxe combineren tijdens een vakantie aan de Costa Brava in Spanje? Dat doe je op de luxe campings van Vacanceselect. De Costa Brava is al jaren een populaire vakantiebestemming. Hier geniet je van een vakantie met luxe, van het buitengevoel en natuurlijk van een zon-zee-strand vakantie. Maar de Costa Brava heeft nog veel meer te bieden én je vindt er veel luxe campings Vacanceselect met de leukste glamping accommodaties. Benieuwd? Lees snel verder voor 5x luxe campings van Vacanceselect aan de Costa Brava.

1. Camping Internacional de Calonge

Het is genieten geblazen op Camping Internacional de Calonge, een prachtige glamping aan de Costa Brava. Deze moderne glamping ligt tegen een heuvel waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over de baai. Je verblijft hier in een luxe stacaravan en je kunt er zwemmen in het zwembadencomplex én in de zee die je bereikt via een loopbrug en steile trappen.

2. Camping Kings

Camping Kings is gelegen aan de beschutte baai van la Fosca. Het zandstrand loopt hier geleidelijk af. Deze 4-sterrencamping aan de Costa Brava is een heerlijke bestemming voor gezinnen met kinderen. Er is een zwembad, een pizzeria en je kunt er lekker buiten spelen.

3. Camping Cala Gogo

​​Camping Cala Gogo is een terrassencamping in Spanje. Deze glamping aan de Costa Brava ligt in een prachtig pijnboombos tussen Sant Antonio de Calonge en Playa d'Aro. De luxe safaritenten op deze glamping staan (deels) op palen, wat ervoor zorgt dat je vanaf jouw eigen terras een prachtig uitzicht hebt!

4. Camping Cala Canyelles

Dit is nog een prachtige camping waar je geniet van de mooiste uitzichten. Camping Cala Canyelles ligt tussen de heuvels, maar alsnog met het strand op loopafstand. Er is een zwembad en een restaurant met gezellig terras te vinden op de camping en je slaapt hier in een robuuste safaritent of in een luxe stacaravan.

5. Camping Cypsela

Laad je helemaal op op Camping Cypsela, een zeer complete glamping aan de Costa Brava. De kinderen zullen zich hier geen moment vervelen dankzij het zwembadcomplex en het animatieteam, waardoor jij je volledig kunt ontspannen. Er rijdt een gratis shuttlebus naar het strand. Op deze 5-sterrencamping slaap je in een luxe lodgetent.

Luxe campings aan de Costa Brava

Genieten van een zorgeloze glamping vakantie doe je op een 3, 4 of 5-sterrencamping. 5 sterren campings hebben alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Deze campings worden door onafhankelijke inspecteurs beoordeeld op verschillende voorzieningen en krijgen op basis van daarvan een rating. De criteria zijn onder andere de zwemgelegenheid, het sanitair, recreatie, horeca en het terrein. Ontdek zeker alle 5 sterren campings in Costa Brava van Vacanceselect.

Het zonovergoten Costa Brava belooft een heerlijke vakantie. Je kunt er snorkelen en duiken, en natuurlijk gewoon lekker relaxen aan zee. Er zijn vele steden te bezoeken zoals Girona, de hoofdstad van de regio. Ook Barcelona ligt bij veel campings op rijafstand. Andere aanraders zijn het ​​vissersdorp Tamariu, het goudkleurige zand bij Platja de Tamariu of Playa Cala Aiguablava. Lange dagen aan het strand, de zon in de zee zien zakken, genieten van de lekkerste Spaanse tapas en de prachtige omgeving en natuur ontdekken… We kunnen een vakantie met glamping aan de Costa Brava zeker aanraden!