27 maart 2022

De slimme compacte gasbarbecue van nomadiQ is dé glamping gadget voor deze zomer! Met de lichtgewicht BBQ kun je in de zomer heerlijk barbecueën met vrienden of familie waar je maar wil. Lees snel verder voor meer informatie over deze ultieme glamping- en camping BBQ! 

De slimme draagbare gas BBQ die je overal mee naartoe neemt

In het park, op de boot, in de tuin, naar het strand of op de camping: met de compacte gasbarbecue van het Nederlandse merk nomadiQ is het makkelijker en vooral leuker om te genieten van een barbecue op locatie.

De stijlvolle gas BBQ is compact en makkelijk mee te nemen. De ontwerpers achter het unieke product houden van het buitenleven en dat is te merken. Behalve dat het dus een prachtig item is om te zien, zijn er goed doordachte functies in de grill verwerkt. 

Duurzaam, compact en draagbaar

De twee verschillende grill zijdes kunnen apart op temperatuur worden ingesteld. Hierdoor kun je makkelijk een scheiding maken tussen vlees- en vegetarische gerechten. Ook kun je de BBQ snel aan en uit zetten zodat je tijdens het eten geen onnodig gas verspild. Eén druk op de rode knop en de BBQ is weer op temperatuur. De nomadiQ staat erom bekend dat hij energiezuinig omspringt met gasgebruik. Tevens vervangt hij wegwerp BBQ’s die zeer vervuilend blijken te zijn.

Neerzetten, uitvouwen, aansluiten en genieten. Een kind kan de was doen. De nomadiQ gasbarbecue is eenvoudig open te klappen waardoor er een groot grilloppervlak ontstaat. Ook over het schoonmaken na gebruik is nagedacht, zo zijn de grillroosters vaatwasbestendig. Gelukkig beschikken steeds meer glampings over een vaatwasser, dit scheelt je een wat afwassen!

Optioneel kun allerlei accessoires aanschaffen, waaronder een prachtige beschermhoes (3 kleuren) om de draagbare campingbarbecue netjes te houden tijdens een wandel- of fietstochtje. De BBQ is makkelijk te verplaatsen aangezien de nomadiQ maar 5,6 kilogram weegt. Ideaal dus voor een middagje naar het strand of het tijdens een tripje met de boot.

Bekijk alle accessoires hier.

Dé ultieme BBQ voor op de camping/ glamping 

In de avondzon genieten van een heerlijke barbecue met verse gerechten maakt de vakantie voor veel kampeerders compleet. 

De nomadiQ wordt in die gevallen vaak als tafelbarbecue ingezet vanwege zijn stabiele voet. De BBQ is aangedreven op gas en binnen één minuut heet (plug-and-play). De gastoevoer naar de barbecue is veilig geïmplementeerd in de voet. De twee lekbakjes zorgen ervoor dat het overtollige vocht of vet wordt opgevangen.

Dat de ontwerpers van nomadiQ levensgenieters zijn die zelf graag kamperen wordt meteen duidelijk als je de campingbarbecue goed bestudeert. De bbq is compact, lichtgewicht en dus handig om mee te reizen. De combinatie met een zeer groot grill oppervlak maakt de nomadiQ uniek in zijn  soort. 

Glamping- en campingbezoekers willen doorgaans zo weinig mogelijk spullen meenemen op vakantie. nomadiQ begrijpt dat! 

Meer dan een BBQ voor onderweg

Behalve op vakantie is de nomadiQ ook ideaal om thuis te gebruiken. Heb je een tuin, balkon of dakterras en wil je niet zo’n mega buitenkeuken hebben staan het hele jaar, verwen jezelf dan met een nomadiQ. Na gebruik maak je hem schoon, klap je hem dicht en zet je hem in de schuur of (tuin)kast. Opgeruimd staat netjes. 

De lekkerste BBQ recepten, klaar in een handomdraai! 

Wat zijn jouw favoriete BBQ recepten voor op de nomadiQ? Grill hamburgers, kies voor een varkensfilet steak met groenten, een spies met kip saté of juist met verse garnalen of ga voor een veggie-spies met bijvoorbeeld courgette, paprika, avocado en jalapeñopeper. Naast lekkere vis-, vlees- en groentegerechten kun je er ook je dessert op klaarmaken. Maak een gegrilde en gekarameliseerde ananas of maak heerlijke s'mores met vers fruit! Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je bereid ze in een handomdraai op de nomadiQ.

Benieuwd geworden naar deze slimme draagbare camping BBQ? Of wil jij nu een nieuwe barbecue kopen voor thuis en onderweg? Bekijk dan zeker het aanbod van nomadiQ én houd onze Instagram pagina en nieuwsbrief in de gaten voor een leuke actie! 

Meer weten over nomadiQ? 

Bezoek de website.