04 juli 2022

Denk je aan een vakantie met glamping, dan denk je misschien niet meteen aan het zonnige Griekenland, maar er zijn hier opties genoeg voor een bijzondere vakantie. Slaap in een boomhut boven de grond, overnacht in een tent tussen de olijfbomen en begin de dag met een yoga-sessie. Dit is onze top 4 glamping accommodaties in Griekenland.

Foto: Treehouse Greece
https://www.instagram.com/p/CfbdxUXrjHa/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Treehouse Greece

Om écht tot rust te komen boek je een aantal nachten bij Treehouse Greece, gelegen achter een organische olijfolieboerderij. Je slaapt hier in de hoogte; in een boomhut die alles heeft wat je nodig hebt. Een slaapkamer, lounge, keuken en een balkon met prachtig uitzicht op de groene omgeving. En om het nog beter te maken sta je ook nog eens binnen 10 minuten op het strand.

Foto: NISI Raches
https://www.instagram.com/p/CchxcDEs9d1/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Nisi 

Bij Nisi, op het Griekse vasteland, staan verschillende leuke accommodaties op je te wachten. Denk aan een boomhut, een luxe tent met privéterras of een gezellig huisje waar je knus met z’n tweeën in slaapt. Met een locatie op 6 minuten afstand van het strand heb je op het terrein vaak óók nog eens uitzicht op de zee. Ze organiseren allerlei activiteiten, hebben restaurants en beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om een ontspannen vakantie aan te bieden.

Foto: Agrikies Country Retreat
https://www.instagram.com/p/CN0Ncifl_9X/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Agrikies Country Retreat

Agrikies Country Retreat, in de regio Peloponnese, biedt leuke safaritenten aan in Griekenland voor 2 tot 4 personen. Tussen de olijfbomen én met uitzicht op zee geniet je hier van de Griekse natuur en huisgemaakte olijfolie. Neem een duik in het zwembad of ga richting het strand dat je binnen 10 minuten bereikt, boek een massage of begin je dag met een yoga-sessie. Dat klinkt als vakantie, of niet? Daarnaast zijn er kookcursussen beschikbaar, activiteiten voor kinderen en is er de mogelijkheid om fietsen te huren.

Foto: Odyssey Eco Farm Glamping
https://www.instagram.com/p/CenfA-Ssn3o/?utm_source=ig_web_copy_link

1. Odyssey Eco Farm Glamping

Voor een combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid ben je bij de glamping Odyssey Eco Farm in Griekenland aan het juiste adres. Door de verschillende soorten accommodaties hebben ze voor iedereen iets te bieden. Van romantische lodges tot aan prachtige tenten tussen de olijf-, citroen- en sinaasappelbomen. Word wakker door het geluid van de vogels, laat het geluid van de golven je tot rust brengen en krijg energie door het eten van lokale en verse producten. Om het voor iedereen extra makkelijk te maken bieden ze ook allerlei excursies en activiteiten aan.

Van op de eilanden tot op het vasteland, in Griekenland vind je de leukste glampings.  Het is dan ook niet gek dat een vakantie Griekenland al tijden populair is. Het veelzijdige land is niet alleen een bestemming om tot rust te komen in de natuur of aan het strand, er is ook veel historie te ontdekken. De combinatie van ruïnes, de smaakvolle keuken en de heldere zee maakt het een ideaal vakantieland. Geniet er van de zon en de zee is altijd binnen handbereik!