01 februari 2022

Ieder jaar blijven we tijdens de winter verlangen naar de zon en kijken we maar al te graag uit naar als de zomervakantie weer op de hoek staat. Na de feestdagen duurt dit altijd nog even… maar wat is er dan leuker dan de voorpret voor de zomervakantie? Ga op zoek naar de mooiste bestemmingen en ontdek bijzondere accommodaties voor een fantastische glamping vakantie in 2022!

Onze aanbieders hebben de meest uiteenlopende acties, vroeg boeken met korting, flexibele voorwaarden, gratis annuleren of omboeken en je vindt deze glampings op de mooiste plekken in Europa.

Vele aanbieders hebben extra of flexibele voorwaarden met betrekking tot annuleren, dan weet je zeker dat je goed zit voor als jouw zomervakantie wegens omstandigheden niet door kan gaan.

1. Europarcs

Bij Europarcs kun je altijd vroeg boeken. Boek lekker vroeg jouw glamping vakantie in Nederland of Europa en profiteer bij Europarcs van fijne vroegboekkortingen.

Bekijk hier deze vroegboekaanbieding!

2. Vacanceselect

Vacanceselect geeft hoge kortingen tot maar liefst 50%! Ontdek de grote, luxe campings. Vaak met veel faciliteiten en grote zwembaden. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Je vindt Vacanceselect campings door heel Europa.

  • Korting tot wel 50%
  • Gratis annuleren tot 1 maart 2022
  • Reserveringskosten slechts € 10,-
  • Boek Zonder Zorgen garantie (o.a. Geld-Terug-Garantie)
  • Gratis wijzigen tot 14 dagen voor vertrek
  • Restantbetaling 4 weken voor vertrek

Bekijk hier deze vroegboekaanbieding!

3. Roompot

Benieuwd naar het vakantieaanbod van Roompot voor het aankomende seizoen? Samen met de nodige coronamaatregelen én een flexibele omboekgarantie kun je met een gerust hart boeken voor de zomer.

Bekijk hier deze vroegboekaanbieding!

4. BoerenBed

Wakker worden met het geloei van de koeien. Koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij... de voorpret voor 2022 kan beginnen bij BoerenBed. Met de flexibele boekingsgarantie kunnen alle boekingen gemaakt vóór 1 september 2022 kosteloos gewijzigd worden. Wees er snel bij want ze verwachten snel vol te zitten!

Bekijk hier deze vroegboekaanbieding!

5. Huttopia

Op zoek naar een bijzondere camping midden in de natuur? Dan ben je bij Huttopia aan het juiste adres! Ze hebben een prachtig aanbod met mooie en luxe glampings in Frankrijk en Nederland. 

Bekijk hier deze vroegboekaanbieding!