Accommodatie aanmelden

BoerenBed Mariahout in de Hei

Mariahout, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Kidsclub / Animatie
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 78,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een plek waar je luxe kunt kamperen? Brabant heeft een fantastische boerderijglamping Mariehout in de Hei. Van oorsprong een verzamelplaats voor de herten, maar tegenwoordig zie je tussen de BoerenBed tenten door nog steeds hertjes ndoor de weilanden huppelen! 

Accommodatie
Overnacht in een BoerenBed tent of een Heerenboeren tent. Beiden zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Meerdere slaapvertrekken zijn aanwezig voor de ouders en kinderen. Het woon/leefgedeelte is voorzien van een keuken (waar het u aan niets zal ontbreken) en meubilair. Daarnaast zijn de tenten allen voorzien van een heuse BakBecue en kookkachel! Ideaal om op te koken maar ook tevens een goede warmtebron op de dagen dat het even wat frisser is. De Heerenboer tent is voorzien van een eigen veranda waar u tevens de mogelijkheid heeft om zelf lekker te bbq-en. Ook is deze luxe tent voorzien van een hout gestookte douche- en hottub, dus net even iets meer luxe.  Vanuit de tenten kijk je uit op de dierenweide met schapen en geitjes. 

Faciliteiten 
Boer Jos verzorgt de jonge kalveren op de boerderij tot volwassen koeien. Hij vindt het gezellig als je een handje komt helpen met het voeren van de boerderijdieren. De kinderen vermaken zich prima in het zandhuisje te midden van de dierenweide, waar je je eigen eitje uit het kippenhok mag halen voor het ontbijt en kunt knuffelen met de konijntjes. De verzorgpony's Zita en Neja willen ook vaak graag geborsteld worden! Maak na de rondleiding op het erf een tochtje met de gerestaureerde oldtimer tractor met huifkar of laa tje verwennen door boerin Lilian die het heerlijk vind om versgebakken broodjes rond te brengen in een uitgebreide ontbijtmand. Een complete maaltijdschotel is in overleg ook altijd te regelen. Op Het Hertenkamp is ook een binnenruimte voor workshops of om eventuele visite te ontvangen. 

Omgeving 
In de omringde bossen van de boerderijglamping kun je heerlijk wandelen. Ga op pad met de bolderkar en picknickmand op zoek naar het lekkerste plekje! Ook voor 'geo-caching' kun je in deze omgeving terecht. Ook fietsers en mountainbikers kunnen zich uitleven met de aangrenzende knooppuntenroute en Vresellaar route, die dwars door de bossen loopt. Met warm weer ben je binnen vijftien minuten bij Strandbad Enode in Nuenen. Neem ook eens een kijkje bij de Lourdesgrot of het openluchttheater in het dorpje. Zin in een terrasje of middagje winkelen? Dan is Eindhoven en Den Bosch eenvouding te bereiken! 

Bijzonderheden? 
Op zoek naar een leuk teamuitje? Aankomend seizoen gaat Mariehout in de Hei deze organiseren! Ook kun je dan elektrische loopfietsen voor volwassenen huren. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio