Accommodatie aanmelden

Logeren bij de boer Noord-Brabant

Wil je kennismaken met het idyllische plattelandsleven? Dan is logeren bij de boer in Noord-Brabant iets voor jou! Hier help je de boer met het verzorgen van de dieren, ontbijt je met vers gelegde eieren en verblijf je in een luxe tenthuisje. Je waant je in de prachtige natuur van Brabant en komt even volledig tot rust. Ontdek het snel bij Glamping op een boerderij in Noord-Brabant!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping op een boerderij Noord-Brabant

Back to basic, even simpeler leven en genieten van de natuur, dat gebeurt bij een glamping vakantie bij Boerenbed. En waar kan je nu beter genieten van de natuur als in het mooie Brabant. Dit kan bijvoorbeeld bij De Brabantse Hei, de gezellige boerderij van Johhny en Inge waar 200 verschillende blije koeien rondlopen. Je verblijft hier in een tenthuisje met uitzicht over de aardappelen en maisvelden. Dit tenthuisje is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een privédouche! Ga gezellig samen picknicken voor je tenthuisje tussen de middag en ’s avonds zet je de barbecue aan. Maak een heerlijke pizza met verse ingrediënten in de pizzaoven en proef de echte Brabantse gezelligheid bij het kampvuur. Voor het ontbijt bestel je vers brood. De dagelijkse verse boodschappen en heerlijke streekproducten vind je bij het boerderijwinkeltje. Door de dag heen knuffel je met de konijnen en cavia’s in de knuffelschuur, breng je een bezoekje aan de paarden en pony’s of vraag je alles wat je wil weten over de boerderij aan de boer en boerin.

Nog zo’n leuke BoerenBed boerderij in het mooie Noord-Brabant is de alpaca boerderij van Lilian en Jos in Mariahout in de Hei. Hier verblijf je in een tenthuisje met uitzicht op het bos en spot je regelmatig huppelde hertjes door de weilanden. Leer hier alles over de alpaca en hun bijzondere wol, en help met het verzorgen van de pony’s verzorgen. Voer de schapen en geitjes voeren en de speel met de kinderen in het zandhuisje.

Goed nieuws, de hond mag mee naar deze BoerenBed Boerderijen!

Logeren bij de boer Noord-Brabant

Het echte boerenleven proeven, helpen met verzorgen van de dieren, spelen op het erf en genieten van de prachtige natuurrijke omgeving. Dat is een boerderijvakantie in Noord-Brabant! In de omgeving vind je uitgestrekte weilanden en kom je gegarandeerd tot rust. Maar ook voor avontuur zit je hier op de juiste plek. De Efteling, Beekse Bergen, Bobbejaanland en recreatiepark Billy Bird Park Hemelrijk vind je hier allemaal. Mountainbikeliefhebbers zitten hier ook goed, want in de regio vind je mooie routes en op verschillende plekken zoals in Lieshout, het Wilhelminakanaal en in Reusel kun je vissen en/of zwemmen. Voor een dagje winkelen of een gezellig terrasje zijn de bruisende steden Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda zeker de moeite waard.