Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Ardennen

Een lekkere vakantie midden in de natuur van de Ardennen kun je zowel in Frankrijk als België beleven. Met het grote aanbod aan campings met zwembad in de Ardennen vergeet je de stress van het dagelijks leven en kom je even helemaal tot rust. De natuur helpt je hier natuurlijk een handje bij! Wil je lekker met de kinderen een dagje weg, dan kun je ervoor kiezen om naar Argonne Discovery Park te gaan. Hier kunnen je kinderen de hele dag vullen met spelen in de diverse speeltuinen en nieuwe dingen omtrent de natuur ontdekken.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in de Ardennen

De natuur in de Ardennen bieden zowel voor de actieve vakantieganger als voor de vakantieganger die wil relaxen voldoende mogelijkheden. In de Ardennen kun je namelijk heerlijk relaxed wandelen, terwijl er voor de actievelingen genoeg kilometers zijn om te wielrennen of mountainbiken. Ook wildwater raften of abseilen behoort tot de mogelijkheden.

Voor je kinderen is er op de glampings in de Ardennen meer dan genoeg entertainment geregeld. Doordat de temperaturen in de Ardennen nogal eens kunnen verschillen, zijn de campings vaak voorzien van een buitenbad, een binnenzwembad en soms zelfs een subtropisch zwemparadijs. Voor de kleinste kinderen is er vaak een verwarmd peuterbad voorhanden. Tijdens je verblijf in de Ardennnen kies je natuurlijk voor glamping, verblijf in een compleet uitgeruste safaritent, boomhut of lodge. Glamping in de Ardennen is zowel voor jezelf als voor je kinderen een puur genot.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad aan de
Costa Dorada

Een camping met zwembad in de Ardennen laat je optimaal genieten en helemaal tot rust komen. Je vergeet de sleur van het dagelijks leven en kunt je focussen op de belangrijke dingen in het leven. Zowel de bourgondische cultuur van de Fransen als Belgen zorgt er tevens voor dat je er heerlijk kunt eten. Ook voor een lekker wijntje ben je hier op het juiste adres. Ontdek de Ardennen met glamping!