Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Elba

Wil je een prachtige vakantie in Italië, heb je geen behoefte aan massatoerisme en wil je gewoon heerlijk tot rust komen met je kinderen? Dan is een camping met zwembad op Elba een prachtige locatie. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om heerlijk te genieten van prachtige natuurgebieden, eindeloze dagen door te brengen aan het strand en te proeven van al het lekkers uit de Italiaanse keuken. Dit maakt een vakantie op Elba een mooie ontsnapping uit de sleur van het dagelijks leven.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad op Elba

Een aantal weken kamperen op Elba zorgt er gegarandeerd voor dat je relaxed terugkomt van vakantie. De verschillende glampings op het eiland zijn van alle gemakken voorzien. Zo heb je de beschikking over een eigen keuken, privé badkamer, comfortabele bedden en een heerlijk terras. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals verschillende buitenzwembaden, een subtropisch zwemparadijs en een peuterbad. In sommige gevallen is er zelfs een zeil- of duikschool waar je met je kinderen gebruik van kan maken.

Op het eiland zijn ook verschillende natuurgebieden waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen. Voor de echte sportievelingen zijn er tevens genoeg kilometers aan fietspaden om te klimmen in de bergen. Dit maakt het eiland erg geschikt voor zowel de actieve vakantieganger als voor vakantiegangers die gewoonweg lekker willen relaxen op het strand of aan het zwembad op de camping.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad op Elba

Door de prachtige natuurgebieden, de verschillende activiteiten die mogelijk zijn en het heerlijke klimaat door het jaar heen, is Elba een erg geschikt eiland om de vakantie met je familie door te brengen. Langs de kust lopen verschillende wegen die je kunt verkennen, waarbij de prachtige kliffen niet gemist mogen worden. Sluit de avond af met een heerlijke Italiaanse pizza of pasta met een lekker glas wijn. Dit alles maakt een camping met zwembad op Elba dé vakantie voor jou en je kinderen.