Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Istrië

Istrië is dé onontdekte parel aan de Kroatische kust. Met een aantal prachtige steden op korte afstand, het heerlijke eten en de echte Kroatische wijn, kom je in Istrië helemaal tot rust. In Pula ervaar je bijvoorbeeld de Romeinse invloeden met het prachtige amfitheater dat er is gebouwd, maar ook de kustplaats Rovinj is een bezoekje waard. Vanuit Kroatië kun je tevens een boottrip naar het Italiaanse Venetië boeken. Een camping met zwembad in Istrië is dan ook voor elk type vakantieganger een groot succes.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Istrië

Een camping met zwembad in Istrië, aan de Kroatische kust, laat je helemaal tot rust komen. Het heerlijke klimaat, het lekkere eten en de mooie omgeving maken Kroatië een geliefd vakantieland. De glampings in Kroatië zijn van alle luxe voorzien, waarbij het voor je kinderen ook niet aan activiteiten ontbreekt. Zo is er veelal sprake van een buitenzwembad, een peuterbad en in sommige gevallen zelfs een compleet aangelegd waterpark met glijbanen of een subtropisch zwemparadijs.

Qua activiteiten hoef je je natuurlijk in dit prachtige gebied ook geen zorgen te maken. In Kroatië kun je namelijk heerlijk wandelen, fietsen of mountainbiken. Door de snelle ontwikkeling die het land de laatste jaren heeft doorgemaakt zijn de voorzieningen hiervoor prima. In het zuiden van het land liggen tevens de, op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatste, Plitvice meren. Hier kun je de prachtige meren, grotten, watervallen, loopbruggen, flora en fauna bewonderen. Ook is het mogelijk om met de boot een bezoekje te brengen aan Venetië. Kamperen in het mooie Istrië is dan ook zeker een aanrader.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Istrië

Kroatië is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid en dat is niet voor niks. Het land heeft prachtige natuurgebieden, genoeg faciliteiten om heerlijk te wandelen of fietsen en biedt het luxe en comfort waar vakantiegangers naar op zoek zijn. De mooie ouderwetse steden maken het op cultureel vlak ook erg interessant. Voor een prachtige vakantie op een luxueuze glamping moet je daarom ook in het Kroatische Istrië zijn.