Accommodatie aanmelden

Glamping Abruzzo Glamping Abruzzo

Heb je zin in een heerlijke en comfortabele kampeervakantie in een overweldigend mooie natuur en dicht bij zee? Dan is kamperen op een glamping in Abruzzo iets voor jou. Deze regio in Midden-Italië, aan het blauwe water van de Adriatische kust, is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Abruzzo

Een glamping in Abruzzo is een topbestemming voor kampeerders die willen verblijven in een ongerepte natuur, maar niet willen inleveren op luxe en comfort. Abruzzo is een prachtige regio dat grotendeels valt onder het Parco Nazionale d’Abruzzo. Met andere woorden; bijna heel Abruzzo is een natuurpark, perfect voor een avontuurlijke kampeervakantie. Wie geen eigen kampeermiddel heeft, of wie toch gehecht is aan de meeste moderne gemakken, kiest voor glamping. In Abruzzo kun je luxe kamperen in een kant-en-klare accommodatie midden in het groen. Dat is echt genieten zonder zorgen.

Glamping vakanties in Abruzzo

Glamping vakanties in Abruzzo staan compleet in het teken van de natuur. Het landschap is adembenemend mooi en de flora en fauna zijn indrukwekkend. Het is een perfecte plek om te kamperen. Maar Abruzzo heeft ook een kust aan de Adriatische Zee met lange zandstranden en enkele badplaatsen. Kies je voor een charme-camping of rustieke glamping in de natuur of aan de kust? Je bent op een glamping-camping in Abruzzo verzekerd van een onbezorgd verblijf in bijvoorbeeld een grote safaritent of luxe lodgetent, inclusief echte bedden, een kitchenette en vaak ook een badkamer.

Luxe kamperen in het prachtige Abruzzo

Luxe kamperen in het prachtige Abruzzo is genieten van een onbezorgde vakantie aan de kust en in het groen. Veel glampings vind je namelijk in de buurt van de lange stranden en het mooie water. Deze zijn perfecte uitvalsbasissen om eropuit te trekken in de groene natuur, want die ligt altijd dichtbij. De luxe badplaats Pescara is een leuke plek om eens te bezoeken en om de sfeer in je op te nemen. Of zet een stap terug in de tijd en bezoek het Romeinse stadje Sulmona wat verder landinwaarts. Puglia, de bijzondere streek met de beroemde huisjes met kegelvormige daken, is erg leuk eens te bezoeken. Je bent er snel vanaf Abruzoo.

Vier vakantie op een glamping in Abruzzo en geniet van een heerlijk verblijf!